A Heroes V. Hammers of Fateben mért támadnak meg a démonok ( olvastam sok végigjátszást, nem kéne, hogy megtámadjanak)?
Figyelt kérdés
A kiegészítő 3.hadjáratának utolsó pályáján vagyok. Ugye ott van Izabella, meg az a dungeonos csaj. El kell ugye érni Horncrest, viszont van amikor (az első héten vagyok) elindulok, és a 2. napon megtámad egy nagyon erős démon sereg, (15 ördög, 90succubus, 50veremúr, 200imp, 200szarvasfelvigyázó, mindig ez a sereg), viszont van olyan, hogy ott a várnál támadnak meg. Miért? A játékom nincs patchelve. Ha patch miatt van ez, akkor pls adjatok linket, mert eredeti a játékom, csak egy papíron volt rajta a kódom, és hát az nincs már meg, mert még néhány éve kaptam:S2011. máj. 23. 18:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!