A Gates of andaronban hogyan lehet kariert lopni?
Figyelt kérdés
azért kell mer elopták a karimat és visza akarom lopni2011. máj. 23. 14:04
1/8 Csorby válasza:
az nem "karier" hanem KARAKTER!amm nemtom nem játszok vele..
2/8 Csorby válasza:
amm meg nemhiszem h a karaktered lopták el hanem az ACCOUNT od.azaz a felhasználód..
3/8 A kérdező kommentje:
igaz de idegesit hogy a 69 lvl mágusomat elópták
2011. máj. 23. 14:12
4/8 anonim válasza:
Hát semmi értelme azért más kariját ellopni mert te bedőltél egy csalónak.Akitől elcsórnád nem tehet semmiről, te cseszted el, nem ő.Ez van, így jártál.
Esetleg a tiedet tudod visszaszerezni, supporton próbálkozz, ha bizonyítani tudod hogy a tiéd akkor nagy eséllyel visszakapod. Ehhez nemárt pár ember aki igazolja hogy te voltál a valós tulaj.
5/8 A kérdező kommentje:
nem én csesztem el nem atam meg semijen adatot
2011. máj. 24. 20:54
6/8 anonim válasza:
Hát ez elég gáz:/ ,sajnálom . am hogy hívták a karid?
7/8 anonim válasza:
úristen
nem akarok senkit bántani de nagyon sötétek vagytok
rámész hogy elfelejtett jelszó és az emailodra kapsz egy új jelszót
ha meg azt is feltörték akkor keress egy kolostort ahol folytatod további életed a technikától távol ahol védve vagy az ilyesmi támadásokkal szemben
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ de a kolostoros dumát ki hagyhatad volna
2011. aug. 24. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!