Hogyan lehet Diablo 2-ben unidentified fegyvert vagy akármit be azonosítani, hogy használni tudjam őket?
Figyelt kérdés
mert ami van kis tekercsem az nem jó semmire illetve eddig egy cuccost se sikerült használnom.2011. máj. 21. 23:51
1/5 anonim válasza:
Scroll of Identify-vel tudod beazonosítani. Jobb klikk a tekercsre és bal klikk a cuccra. Később ha kiszabadítottad Cain-t, ő is betudja neked azonosítani a cuccokat.
3/5 A kérdező kommentje:
azt olvastam már, hogy a tekercsekkel kellene, de minden tekercs jó minden cuccra, vagy csak bizonyosra, mert vettem vagy 10et és egyikkel se tudtam elérni azt h használhatók legyenek...
2011. máj. 22. 19:19
4/5 BigButcher válasza:
Pedig jónak kell hogy legyen. Minden tekercs egyforma, és jó minden cucchoz. Nyomsz egy jobb gombot a tekercsen, és átalakul a kurzor. Rámész az egérrel az itemre, és balklikk. Ha meglátod hogy a tárgy mit tud (már nem írja hogy not identifed), de mégsem tudod használni, akkor figyeld hogy mit ír pirossal rajta. Lehet hogy nem vagy elég fejlett a használásához, vagy egy másik karakter spéci cucca.
5/5 A kérdező kommentje:
na már jó! :) felraktam újra és sikerült!!! köszönöm a segítséget!
2011. jún. 11. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!