Hogyan oldhatom meg ezt a problémát? (AOEIII The Warchiefs kieg)
Figyelt kérdés
Lenne egy olyan problémám, h felraktam az AgeofEmpiresIII-t és amikor a Warchiefs kiegjét raknám fel, kiír a telepítés elején egy olyan hibeüzenetet, h
"Age of Empires III was not installed for allusers or the current user. Please log in with the correct account. This setup will exit."
Hogyan oldhatnám meg? Mert már nagyon akarok vele játszani.
Megjegyzés: Windows7-t használok és haverom xp-jén tökéletesen sikerült feltenni, utánna telepíteni is
2011. máj. 21. 18:50
1/3 anonim válasza:
Nem abban a felhasználóban vagy amiben telepítve van. vagy ilyesmi
2/3 A kérdező kommentje:
egy felhasználói fiók van a gépemen és az is az enyém. Mindíg ebbe lépek be
2011. máj. 21. 21:29
3/3 anonim válasza:
A szöveg azt jelenti hogy a játék nincs feltelepítve minden felhasználói fiókban vagy éppen nem abban vagy. Többet én sem tudok segíteni, még életemben nem láttam ezt az üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!