Venni szeretnék egy ilyen, RC Helikoptert. Többi lent (? )
Figyelt kérdés
Ezt szeretném meg venni. Van egy V-max tipusú helikopterem is, de az csak beltéri, egyszer kipróbáltam kint is, és valami bezavarta, és irányíthatatlanná vált, és addig repült amíg lenem merült.(Szerencsére csak pár percig repült, mert lemerült, és magátol leszállt.)Ez infrás volt. Amit venni szeretnék az meg már rádiós.
Ennél pedig az van írva hogy kültéri használatra is, akkor ezek szerint ha kint szélcsendben használom, akkor nem járok úgy vele mint a benti helivel, hogy irányíthatatlanná válik?Mert nem akarom megkockáztatni, ha kint kipróbálom és elrepül és nem tudom irányítani, mert ennek a repülési ideje 10-15 perc, és annyi idő alatt úgy elszáll hogy nem találom meg.
2011. máj. 19. 21:58
1/1 anonim válasza:
nekem is van egy infrás ugyanez a helyzet nekem is! Hát ha rávan irva akkor szerintem müködik kint is!(ha kinai ne vedd meg azt ajánlom mert azok ráirnak minden sz@rt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!