Megvan a Call Of Duty BLACK OPS XBOX 360-ra de az egyik missioba asszem a 6. ban egy helyen egy robbanás után elsötétul a képernyö és nem akar kivilágosodni, hang van kép nincs! Mi lehet a baj és hogy leehtne kikuszöbölni ezt a problémát?
Ha telepítve van a játék akkor telepítsd ujra rajta.
Ha DVD vel indítod akkor DVD karc vagy hiba lehetséges ez esetbe garanciával küld vissza.
Vagy olvasófej hiba.
Szerintem is az lehet amit az első írt,mondjuk még a GPU is okozhatja.
Ha más játékkal nincs gond és ebben a játékban mindég csak ugyan ott,akkor szerintem nem olvasó fej és nem is GPU.
Ha nem karcos a lemez akkor másolt.
Ha másolt,akkor lehet *arul írták ki de az is lehet hogy a flashelésed régi.Előfordula régi flasheknél hogy az újabb játékokat nem tudják olvasni a 2. rétegen.Lehet hogy a robbanás "elemei" már a 2. rétegre kerültek és azt nem tudja olvasni a boxod a régi flash miatt,újra kell flasheltetni.
Ha nem másolt a játék,és nem is karcos és nincs is flashelve a boxod akkor nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!