Assassins Creed brotherhood-ban hogyan kell olyan ölést végrehajtani (longkillstreak) hogy 2 embert öljön meg?
Figyelt kérdés
pl egyet leszur és közben a másikat meg lelövi stb2011. máj. 18. 20:48
1/10 anonim válasza:
Végigtoltam de ilyennel még nem találkoztam. Max a 2 hidden bladdel 2 embert leszúr. De egyszerre 2 támadás nem lehet.
2/10 Trollololo válasza:
az elsőnél s pont, csak hidden blade-vel lehet 2 killt összehozni egyx-re
3/10 anonim válasza:
Tőrrel, ha van dobókésed, akkor a támadást lenttartod, és akkor leszurja, és valakibe dob egy kést. A módszer karddal és a rejtett puskával működik.
Az előzők elég gyengén játszodhatták végig a játékot.
4/10 anonim válasza:
Aki nem hiszi, azt itt megtekintheti
5/10 anonim válasza:
ez nagyon egyszerű. Amikor megtámadod az embert ne várd meg hogy rádtámadjon hanem pl.: tőrren addig üsd amíg be nem kapcsol a combod és unánna amikor megölted egyböl kattingass a másik ellenfélre és így tovább addig birod ezt csinálni amíg el nem fogy az ellenség vag hozzád nem érnek. Nekem bejött :)
6/10 anonim válasza:
vagyakár mint a videóban comboval letámadod vagyis : amikor meg akar ütni te gyorsan kattintasz elötte. És amikor meghal má kattingatsz is a másikra.
7/10 anonim válasza:
8/10 Trollololo válasza:
jah hogy erre gondoltál? :P
aszittem vmi olyasmire gondolsz mint pl. karddal 2 embert egyszerre átszúrni :D
9/10 A kérdező kommentje:
srácok magamtól jöttem rá de azért kösszi elsőkettőnkívül mindenkit felpontozok
2011. máj. 20. 21:19
10/10 Martinbh válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=nOS2nb0pmmg lő és leszúr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!