Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassin's Creed1 vagy Dirt2?...

Assassin's Creed1 vagy Dirt2? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén én egyáltalán nem értek az ilyenekhez. Az lenne kérdésem, hogy melyik foglal több helyet és melyik lassítja le jobban a számítógépet. Ha a kettő nem függ össze akkor előre is bocs.
2011. máj. 17. 21:18
 1/7 anonim válasza:
assasin több helyet fog foglalni érzésem szerint.
2011. máj. 17. 21:23
 2/7 A kérdező kommentje:
És akkor az jobban le is lassítja a gépet??
2011. máj. 17. 21:28
 3/7 anonim válasza:
Nem a helyfoglalás lassítja a gépet. Ha sok memóriát eszik a játék. Ezt lejjebb viheted a felbontás és a grafika árán. Ettől függetlenül az assassins creed jó kis játék, bár az én gépemen laggolt mint állat, talán a tiedén jobban megy.
2011. máj. 18. 12:43
 4/7 Trollololo ***** válasza:
Dirt 2 laggmentes játékélményhez eszméletlen jó gép kell, asscreed 1 meg elfut régebbi gépen is (+ dirt2-t win vistan/7-en érdemes jáccani DX10 miatt)
2011. máj. 18. 21:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát nekem nincs valami jó gépem :S Úgyhogy inkább keresek valami régebbi játékot. A válaszokat köszi (Y)
2011. máj. 20. 15:34
 6/7 anonim válasza:
21:08 hát nem éppen eszméletlen mert apum most rakott össze egy gépet kb 60 ezer fointból és prímán műkszik és még a gta 4 is elfut rajta :D nem vitatkozni akarok csak mondom
2011. jún. 7. 12:25
 7/7 Trollololo ***** válasza:
akkor valahol az én gépemben van a baj, mert GTA 4 is akad :S pedig nem régi a gép, 2,8 ghz 2 magos proci, 2 giga RAM (majd még bővítem), 512 mb ATI radeon HD 4870 vidikari :P
2011. jún. 7. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!