Assassin's Creed1 vagy Dirt2? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Megmondom őszintén én egyáltalán nem értek az ilyenekhez. Az lenne kérdésem, hogy melyik foglal több helyet és melyik lassítja le jobban a számítógépet. Ha a kettő nem függ össze akkor előre is bocs.2011. máj. 17. 21:18
1/7 anonim válasza:
assasin több helyet fog foglalni érzésem szerint.
2/7 A kérdező kommentje:
És akkor az jobban le is lassítja a gépet??
2011. máj. 17. 21:28
3/7 anonim válasza:
Nem a helyfoglalás lassítja a gépet. Ha sok memóriát eszik a játék. Ezt lejjebb viheted a felbontás és a grafika árán. Ettől függetlenül az assassins creed jó kis játék, bár az én gépemen laggolt mint állat, talán a tiedén jobban megy.
4/7 Trollololo válasza:
Dirt 2 laggmentes játékélményhez eszméletlen jó gép kell, asscreed 1 meg elfut régebbi gépen is (+ dirt2-t win vistan/7-en érdemes jáccani DX10 miatt)
5/7 A kérdező kommentje:
Hát nekem nincs valami jó gépem :S Úgyhogy inkább keresek valami régebbi játékot. A válaszokat köszi (Y)
2011. máj. 20. 15:34
6/7 anonim válasza:
21:08 hát nem éppen eszméletlen mert apum most rakott össze egy gépet kb 60 ezer fointból és prímán műkszik és még a gta 4 is elfut rajta :D nem vitatkozni akarok csak mondom
7/7 Trollololo válasza:
akkor valahol az én gépemben van a baj, mert GTA 4 is akad :S pedig nem régi a gép, 2,8 ghz 2 magos proci, 2 giga RAM (majd még bővítem), 512 mb ATI radeon HD 4870 vidikari :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!