Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Crysis 2 játék pc-re?

Crysis 2 játék pc-re?

Figyelt kérdés
vélemények, tapasztalatok megéri megvenni jó a multija
2011. máj. 17. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem meg van - multit nem próbáltam, igazából féltem a szörnyektől.. xD valameddig eljutottam, de abbahagytam: grafika, kidolgozás stb 10- ből 100-at adok! Gyönyörű képek, jó játékélmény. Talán azért is hagytam abba, mert előtte játszottam a dragon age 2-t végig, és kicsit más irányítás stb, de most újra nekilendülök: :) 17/L
2011. máj. 17. 20:12
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Az eslő gondolom 170 kiló és wowozik is, mindemellett energia italon él:D egyébként na, nem bántásból, csak vicceltem., komolyra fordítva a szót jó kis játék, csak fura látni hoyg egy lány ilyeneket tol?:D
2011. máj. 17. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:

jó game, én mondjuk nem vettem meg szóval multi részét nem vágom de single player elég jóra sikerült:D

3-4 éves gépem van már szóval a graf nem volt maxos de így is nagyon szép.Hangfalat meg qrva hangosra fel kell tekerni úgy az igazi:D

2011. máj. 18. 01:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
a másodiknak üzenem: nem vagyok 170 kiló, a wowo-t direkt nem is akarom kipróbálni és nem vagyok függő. Ez mellett életm a társasági életemet, tanulok, vásárolok és csinosan öltözködöm. Hidd el, a lehető legnőiesebben viselkedő lány vagyok. :) az pedig, hogy ilyen játékokat játszom... ő... mi is az oka: talán, mert van 3 bátyám? :D Nyugi kiskoromban barbieztam is, + még katonázás közben.. XD
2011. máj. 18. 13:58
 5/9 anonim ***** válasza:
ezélrt modntam hogy cak viccelek:)
2011. máj. 18. 16:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Csinos gamer csajok jófélék :D
2011. máj. 18. 21:49
 7/9 anonim válasza:

Hát ez a játék.. EZ VALAMI ESZMÉLETLEN JÓ!!

A grafika ha van jó vasad akkor orgazmikus.. eddig ehez foghatót még nem látott senki. bármelyik videótesztet megnézed a grafika mindben pdlóra küldi a tesztelót. emellet a játék maga a történet az nem olyan kimagasló mert aztsetudjuk honnan jöttünk és sok elvarratlan szál van. rengeteg újitás és új motor van alatta szóval érdemes kipróbálni! multit nem tudom de tesztek alapján monoton és nagyon nehéz mert a power oppok használata élvezhetetlenné teszik. remélem segitettem én megvettem és játszok vele és nem bántam meg!!

2011. júl. 12. 14:44
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem is jó gépigény szinte nincs is nekem egy NVIDIA 8600 256 ramal gt van és egy intel duacore 2,4 ghz és memoria 4 gb ram simán megy
2011. júl. 26. 17:38
 9/9 anonim ***** válasza:
NVIDIA 8600 gt ja és az első rész is imán ment a gépen
2011. júl. 26. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!