Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox 360 flashelt géppel, ha...

Xbox 360 flashelt géppel, ha felmegyek market place-re akkor bannolhatnak?

Figyelt kérdés
Szeretnék DLC -ket letölteni, és az avataromra ruhákat. Ha felmegyek flashelt géppel, akkor bannolhatnak?
2011. máj. 15. 14:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Engem még nem bannoltak(kb. 1 éve vagyok fönt) ugyan úgy flashelt a gépem
2011. máj. 15. 15:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy bannolnak.Az első csak hazudik.A Live azonnal érzékeli a flasht, mert valamilyen forráskódot ír át, amit a Live azonnal érzékel ezáltal tudja, hogy a géped flashelt.
2011. máj. 15. 15:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Bocs már XD Engem nem bannoltak ennyi... aki nem hiszi húzzon a p.csába^^
2011. máj. 15. 16:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Én is úgy hallottam, hogy market place -be nem bannolnak, viszont ha valamelyik játékkal multizol akkor igen. Az első válaszolótól kérdezném hogy milyen flash -e van?
2011. máj. 15. 17:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Ja és azt olvastam, hogy flashtől függ és nekem LT+ om van sami elvileg a legbiztonságosabb...
2011. máj. 15. 17:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem fognak bannnolni egyből, változó hogy mikor szúrnak ki. Olyan 3 hónapig szerintem ki lehet húzni, de látod van akinek 1 évig is sikerült. Mondjuk mostanában fog jönni az új dashboard update, ott azért nagy szórások szoktak lenni.
2011. máj. 15. 18:07
 7/11 A kérdező kommentje:
Tehát néha felmehtek és egy két DLC -t gyorsan lesuvaszthatok? Mert nem akarok sokat lógni csak DLC leszedni a CoD Black Ops -hoz meg ilyenek. Nincs olyan, hogy felmész egyből lekapnak?
2011. máj. 15. 18:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Elvileg igen, ez így menne egy darabig, bár onnantól hogy egyszer felmész, bármikor bannolhatnak, nem az időtartam számít. Tehát hétfőn felmész néhány percre, majd jövőhét kedden már egyáltalán nem tudsz csatlakozni. Ez így működik. Egyébként a Blac Opshoz neked minek dlc??? Az ha jól tudom mind multi pálya, az meg neked minek? Ráadásul rohadt drága.
2011. máj. 16. 12:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Új zombi pálya miatt. Köszönöm a válaszokat. :)
2011. máj. 17. 20:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem Bannolnak én is flashelve vagyok fennt!
2011. máj. 20. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!