Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Amikor az Assasin's Creed...

Amikor az Assasin's Creed Brotherhood-ot elindítom nem látszódnak az opciók, amiket ki lehet választani, se a HUD, csak szaggatottan jelennek meg. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Tehát, amikor elindítom, akkor jön a logó, aztán meg az a fehéres szürke háttér ami eddig is volt, de nem látszódik ezen kívűl semmi. Pl. az elején ki szokta írni, hogy nem vagyok bejelentkezve, meg ilyenek, de nem látom, de viszont ugyanúgy hallom, ha a gombokkal járkálok az opciók között. Ugyanúgy ki birom választani, csak nem látom... Tegnap még működött. (Mondjuk tegnap is telepítettem fel.)
2011. máj. 15. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:
vedd meg sztem és úgy hátha jó lesz
2011. júl. 27. 19:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, nem az volt a baja. Csak újra kellett telepíteni. Biztos valamit el*****-tam véletlenül benne.
2011. júl. 28. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
akkor mind1.jó játékot!
2011. júl. 28. 16:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. júl. 28. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!