Hogyan lehet GTA IV módot csinálni xbox-ra?
Ezt komolyan kérdezed?
Nem Windows-ról van szó amin minden .exe kiterjesztés futtatható,függetlenül attól honnan származik.Az Xbox egy zárt rendszer,amit ugyan feltörtek hogy vigye a másolt játékokat,de ettől még te nem tudsz semmien alkalmazást fejleszteni rá licensz nélkül.És meglévő alkalmazásokat sem módosíthatsz...
Hogy ezt a MOD-ot megcsináld,nagyon profi hackernek kell legyél,vagy nagyon gazdagnak.
Azt kérdezted hogy lehet "csinálni",ez nálam azt jelenti hogy tudni akarod hogy tudsz "készíteni" vagyis "csinálni"...De végülis mindegy mert Xbox-ra nincs GTAIV MOD.Ami azt illeti én még egyetlen konzol játékhoz sem láttam egyetlen MOD-ot sem.. Már ha ugyan arra gondolunk.
Nálam a "MOD" "Módosítást" jelent ami játék elemek ki cserélését,megváltoztatását jelenti.Például GTAIV esetében:
-ki cserélik a játék szereplőit,vagy/és átalakítják őket
-ki cserélik átalakítják a kocsikat,vagy/és hozzá adnak újakat
-ki cserélik,át alakítják a pálya elemeket mint épületek,tárgyak,textúrák vagy/és hozzá adnak újakat
-ne agy isten új küldetéseket,új játék elemeket adnak a játékhoz..stb..stb
Én az ilyeneket hívom MOD-nak és ilyesmivel nem igen találkoztam egyetlen konzol játékhoz sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!