Ki szerint melyik a legjobb ingyenes mmorpg?
Figyelt kérdés
A válaszok nagyon gyorsan kellenének mer már nagyon unatkozok.Ezeket ne ajánljátok mer már próbáltam:MU,metin2,GoA,Loong,Shaiya,Runescape.Azt az mmorpg-t fogom legközelebb kipróbálni amelyiket a legtöbben ajánlják.2011. máj. 13. 14:02
3/9 A kérdező kommentje:
csak is ingyenes mmorpg-k érdekelnek
2011. máj. 13. 15:26
4/9 anonim válasza:
hat azokon kivul amiket felsoroltal/felsoroltak nincsenek, csak gyenge vagy rossz minosegu rossz jatekok
5/9 Trollololo válasza:
WoW privát szervereken (tauri khm.. tauri khm...)
6/9 eroszka válasza:
Én jelentleg wowozok, bár már unom kicsit. Amiket érdemes kipróbálni : Aion, RohanOnline, TalismanOnline, Lord of the Rings online. Ezek mind ingyenesek és aránylag népes játékok , bár magyar nyelvü szervert nemigen találsz. További ötletekre én is kiváncsi lennék ^^
7/9 anonim válasza:
hat azokon kivul amiket felsoroltal/felsoroltak nincsenek, csak gyenge vagy rossz minosegu rossz jatekok
aki eszt írta nagyon tájékozatlan a játékok terén
amúgy nézzszét a nexoneu honlapján
9/9 anonim válasza:
csak az a baj hogy nem lehet semmit érteni belőlle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!