Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Honnan lehet Devil may cry...

Honnan lehet Devil may cry 4et PSPre szerezni? Tudom hogy nem gyártották le rá, szal ne osszatok

Figyelt kérdés
egyik bnőm hajszol érte, gondoltam ittis megkérdezemXD
2011. máj. 13. 10:06
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
ha nem létezik rá, akkor szerinted hogy lehet megszerezni te fogyatékos?
2011. máj. 13. 10:59
 2/7 A kérdező kommentje:
hát láttam már mást játszani vele PSP-n, csak hogy honnan szedhedte le...am meg odaírtam h nem nekem kell...én nem értek hozzá
2011. máj. 13. 22:03
 3/7 anonim válasza:
Emulátorral
2011. júl. 18. 15:55
 4/7 A kérdező kommentje:
nem tudsz valami linket?
2011. júl. 20. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs rá akkor sehogy. Emulátorral max PC-n. Ha ezt meg lehetne oldani akkor én mobilon tolnám a God of War 3-at Full HD grafikán.
2012. máj. 26. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok, ha meg láttad valahol hogy olyan játékkal játszott a gyerek PSP-n amit ki se adtak rá akkor az kamu! Simán megoldja, felmegy youtube-ra, letölt egy gameplayt, átkonvertálja, USB-n átrakja és lejátssza úgy hogy te úgy lásd mintha nagyban tolná. Én ezt beadtam a suliban, csak PS3 exkluzív játékot játszottam samsung corby-n.
2012. máj. 26. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:
de úgy is csinálhatja, hogy ps3-on dmc4-ezik és remote play-jel nyomatja a psp-n. Én is így csinálom :D
2012. jún. 7. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!