Honnan lehet Devil may cry 4et PSPre szerezni? Tudom hogy nem gyártották le rá, szal ne osszatok
Figyelt kérdés
egyik bnőm hajszol érte, gondoltam ittis megkérdezemXD2011. máj. 13. 10:06
1/7 anonim válasza:
ha nem létezik rá, akkor szerinted hogy lehet megszerezni te fogyatékos?
2/7 A kérdező kommentje:
hát láttam már mást játszani vele PSP-n, csak hogy honnan szedhedte le...am meg odaírtam h nem nekem kell...én nem értek hozzá
2011. máj. 13. 22:03
4/7 A kérdező kommentje:
nem tudsz valami linket?
2011. júl. 20. 10:32
5/7 anonim válasza:
Ha nincs rá akkor sehogy. Emulátorral max PC-n. Ha ezt meg lehetne oldani akkor én mobilon tolnám a God of War 3-at Full HD grafikán.
6/7 anonim válasza:
Utsó vagyok, ha meg láttad valahol hogy olyan játékkal játszott a gyerek PSP-n amit ki se adtak rá akkor az kamu! Simán megoldja, felmegy youtube-ra, letölt egy gameplayt, átkonvertálja, USB-n átrakja és lejátssza úgy hogy te úgy lásd mintha nagyban tolná. Én ezt beadtam a suliban, csak PS3 exkluzív játékot játszottam samsung corby-n.
7/7 anonim válasza:
de úgy is csinálhatja, hogy ps3-on dmc4-ezik és remote play-jel nyomatja a psp-n. Én is így csinálom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!