Oláh Péter kérdése:
Hol lehet letölteni MAGYARUL a Medieval 2 Total Wart?
Figyelt kérdés
Csak a kérdésre válaszoljatok és értelmeset ha lehet2011. máj. 11. 18:33
11/15 anonim válasza:
szerintem helyes hogy le akarod tölteni!Az életben (legalábbis én ezt teszem)fontosabb dolgokra kell költeni a pénzt!na jó azért néha ha kell 1 játék megveszed.na mindegy visszatérve a kérdesre: [link]
12/15 anonim válasza:
Megint egy értelmiséget hallottunk, gratulálok! -_-
13/15 anonim válasza:
Az előző előtti hozzászólóhoz:ott a pont.
14/15 anonim válasza:
Ennyi erővel kaját is lopni kell, mert fontosabb dolgokra is lehet költeni a pénzt. Sőt, kocsit is, meg akármit, mert mindig ki lehet találni fontosabbat. Kényelmes mentség ez azoknak, akik nem tudnak megbirkózni vele, hogy tolvajok.
15/15 anonim válasza:
Szerintem normális ha valaki szórakozni akar!És ha már tud ingyen szórakozni a letöltés segítségével akk tegye azt!Plussz miért szólsz bele inkább akkor ne írj ha ilyen szemét vagy(a kérdezővel vok)(inkább mint a parasztokkal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!