Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kis gépigényű játékok?

Kis gépigényű játékok?

Figyelt kérdés
P3-as gép, 1.4-es proci 256 mb vidikari, 512 mb ram, win xp os. A laggoló gta sa-t már kicsit unom, a vice city már nagyon faja, de még kéne pár. Jöhet autós, fps, mászkálós, szal bármi, csak ne ilyen márió-félék. THX
2011. máj. 8. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Serious Sam 1-2,Command&Conquer Renegade,S.W.I.N.E. stb.
2011. máj. 8. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
project igi, gta 2, doom 1 és 2 ,xiii
2011. máj. 8. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
RuneScape, Medal of Honor - Allied Assault.
2011. máj. 8. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Counter Strike 1.6

Need For Speed Underground 2

Lego Star Wars 1,2

2011. jún. 12. 11:41
 5/7 anonim válasza:
most wanted
2012. ápr. 23. 12:35
 6/7 A kérdező kommentje:

Én ugyanilyen géppel játszottam 4 évig GTA San Andreas-t multiba, csak a videókártya volt más, az 128-as volt :D alig laggolt, ha nem vodás netem lenne, akkor profin ment volna :D akkor vettem újat, amikor a videókártya megadta magát, de akkor már értelmesebb dolog volt egy egész új gépet venni ;)

A medal of honor allied assault-ot is nyomtam multiba, nagyon faja, pariah-t is vagy 3x kipörgettem, a márióval meg nem tudom mi a bajod :D egyszer nem tudtam végigvinni

Amúgy nekem azon a gépen az ilyen márió szerű kis egyszerű gammák jöttek be :D

De manapság nem drága egy P4-es, elviselhető hardverű gép

2012. máj. 11. 16:54
 7/7 A kérdező kommentje:

Ja :D most esett le, hogy ezt én írtam xD

Akkor elírtam a videókártyát, nem 256 hanem 128MB, de mostmár nem aktuális a kérdés :D

2012. máj. 12. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!