Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen Swat 4-hez hasonló...

Zoli 19 kérdése:

Milyen Swat 4-hez hasonló játékok vannak PC-re?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Rainbow six sorozat. de ez igazából nem kapcsolódik a rendőrséghez,inkább a katonákhoz.

Nem tudom , swatosat akarsz vagy rendőrőset avgy katonásat?

2011. máj. 10. 18:29
 2/5 A kérdező kommentje:
hát inkább valami kommandós játék... a katonásokat meguntam:D A Call of duty összes részét kivittem, egy cseppet unalmas :D A Swat 4-et is kivittem, de ez a fajta játék megtetszett... Ha tudtok valamit akkor küldjétek, köszi!
2011. máj. 12. 06:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

előző voltam, 1.close quarter combat

2.shadow ops red mercury

3. aurora watching, ezen a néven igy külföldön jelent meg magyarországon sajnos nemtudom hogyan,v iszont elég jó kommandós játék,hangulatos.

4. splinter cell ,talán.

5. talán még a delta force is.

6. Swat 3

7. a sWat 4 kiegészitője , the stetchov syndicate

REMÉLEM VALAMIT SEGITETTEM HIRTELEN ENNYI JUT ESZEMBE:d különben meg majd irok még ha eszembe jut más is. és Swat 4 online 4 ever:D

2011. máj. 12. 19:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, rendes tőled:) Ritka az ilyen hozzá állású ember!
2011. máj. 15. 09:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Tudok még egyet bár ez egy másik univerzumba jáccódik: Star wars republic commando:)
2011. máj. 15. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!