Mennyiért lehet eladni egy PS2-t használtan?
Figyelt kérdés
Van egy ps2-m(kb 3 éves) és kifogástalanul működik. Kábelek és irányító nélkül szeretném eladni, tehát csak az alapgép. Nem a lapos verzió hanem a vastag, nincs chippelve. Kb 20000Ft-ra gondoltam. Ez tisztességes ár érte? Ha nem, 15 alatt nem szeretném eladni.2011. máj. 8. 11:16
1/2 anonim válasza:
Vaterán láttam 15 000FT-ért és abban benne volt a konzol,kar(2db), meg aszem memóriakártya. Tehát szerintem csak a konzol nem ér annyit.(főleg hogy 3 éves)
2/2 A kérdező kommentje:
Csak mert én láttam ps1-et 2 karral, kábellel, memóriakártyával, és mellérakott még a gyerek vagy 40 letöltött játékot, aminek amúgy értéke nincs. Ez is 20ezerbe került. Ebből gondoltam hogy én akkor egy ps2 alapgépet eladhatnék 20ért, de ezek szerint nem.
2011. máj. 8. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!