Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elkezdtem egy MMORPG játék...

Elkezdtem egy MMORPG játék felvázolását, amit 10 év múlva szeretnék kiadni. Szerintetek mennyi minden kell hozzá majd hogy kiadhassam?

Figyelt kérdés

Metal street online

Az MSO, havonta 1200 FT, cserébe viszont a játékosok nem keveset kapnak!

Amint beléptél a játékba, egy Intro fogad, amibe a történet van felvázolva. Egy négy tagú bűnöző banda, háztetőről háztetőre ugrál, majd leesnek egy bank ajtaja elé. Hárman fedezik az utolsót, aki kinyitja, és sikerül hangtalanul bemennie. Odabent mindent kirámolnak, de mindezt egy fa mögül, egy rendfenntartó végignézi. Amikor kiérnek, és beszállnak a kocsiba, már elindulnának, amikor 3 rendőrautó körül veszi őket. Mindenki rájuk szegezi a fegyvert, de ők egyből áthajtanak a rendőrökön. Az említett szemtanú, 3 társával üldözni kezdik a kocsit, mire zsákutcába jutnak. Kiszáll mindenki, fegyvert egymásra szegezik, majd csak azt látjuk, hogy pont két város összekötőjénél állnak. A banditák Grimson City-ben állnak, a rendőrök pedig Monorana részében állnak. Grimson-ban vörös világítás effekt van, Monorana-ba pedig kék. A videó úgy ér véget, hogy egy lövés hang hallatszik.

A főmenüben, a következő menüpontok vannak:

- Szerver kiválasztása

- Beállítások

- Oktató óra

- Helyi Többjátékos mód

- Kilépés

- Beállítások:

Grafikai opciók

- Életerő státusz láthatósága: Igen/Nem/Csak küzdelemnél

- Metál Mérő láthatósága: Igen/Nem/Csak küzdelemnél

Hang opciók

- Zene hangereje: 1-100

- Hangeffekt hangereje:

- Beszéd hangereje:

- Más Játékosok hallása: Közel lévők/Közel lévők+Party/Party

Irányítás

- Helyi többjátékos mód:

Ha egy gépről, több karakter/játékos szeretne felmenni a szerverekre, itt lehet bejelentkezni. Ezzel együtt ez az opció az osztott képernyőt is engedélyezi.

- Szerver kiválasztása:

Kezdetben két szerver elérhető:

Még csak 15 perce kezdtem, rengeteget fogok írni még, de kíváncsi voltam az itteniek véleményére.

2011. máj. 5. 22:09
 1/3 anonim válasza:
Tíz év múlva már nem fognak ilyennel játszani.
2011. máj. 6. 01:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát, egy komoly fejlesztőcsapattal mondjuk 3-4 év alatt végzel ha a motorti is ti írjátok akkor meg...
2011. máj. 6. 07:12
 3/3 anonim ***** válasza:
az első válaszolónak igazat adok+ lövöldözős mmorpg-vel nem játszana senki. esetleg őskor ókor vagy középkor. a "normális fegyverek korához" nem illik az mmorpg
2011. máj. 6. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!