GTA 4 razor 1911-es crackhez milyen patch kell?
Figyelt kérdés
Crackeltem a GTA 4 -et a razor 1911 crackel. És kéne még patch hogy ne akadjon a játék ha lehet linket is küldjetek máár légyzsii.:)Előre is köszii2011. máj. 4. 11:45
1/10 Trollololo válasza:
én 1.04es patchet és 1.04es razor cracket használok hozzá :) 1.07-nél nem akadna de arra nem találok cracket :S
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
És nem veszem...-.- Nem ilyenkre költöm a pénzem..
2011. máj. 4. 13:56
4/10 anonim válasza:
Akkor a becsület nálad 0, nem érdemled meg hogy játssz vele.... A többi cuccod is loptad, vagy csak a játékot?
5/10 A kérdező kommentje:
.... Képzeld el nem loptam, és azért mert nem veszem meg még van becsületem..-.- nem értem az ilyen embereket.. :S am meg ha tudni akarod akkor van eredeti játékom is nem is 1.. meg ha lelehet tölteni akkor miért ne tenném?????!!!!!!!
2011. máj. 4. 14:44
6/10 anonim válasza:
Azért, mert ha mindenki lopna nem lenne semmi.. Persze, megveszi más, igaz? Az ilyen embereknek köszönheted a játékipart, akik veszik.
7/10 anonim válasza:
És azok az emberek akik megveszik meg felrakják az internetre, hogy le lehessen tölteni.
8/10 anonim válasza:
A játékokat kilopják a cégektől... Aki megveszi az nem olyan hülye, hogy segítsen a tolvajoknak.
10/10 anonim válasza:
Majd ha adsz rá pénz, meg is veszem! Tudod valakinél nem úgy megy ám hogy, csak aputól meg anyutól oszt kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!