Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Honnan tölthetném le a The...

Honnan tölthetném le a The Sims 3-at valamilyen olyan oldalról ami nem fizetős és nem torrentes? Mert azt valahogy nem sikerül telepíteni. :S

Figyelt kérdés
Már végig néztem a fél Google-t, de nem találtam.Ti honnan töltöttétek le,vagy mit ajánlotok?Előre is köszi a válaszokat..:D
2011. máj. 2. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Külföldi w@rez blogok. Pl.: scnrls, oneddl, freshwap
2011. máj. 2. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Telepíteni mindegyiket ugyanúgy kell, szóval ha már a torrentes sem ment akkor vedd meg a boltban mert béna vagy. 9 éves húgom képes rá, nem lehet ennyire hülye hozzá, ha nem tudsz valamit millió helyen le van írva hogyan és mit kell csinálni. Warez oldalakon vírusokat szedhetsz össze, ezért nem ajánlanám, csakis a torrentet. Ez tökéletesen működik:

Daemon tools-al lehet telepíteni, rányomsz hogy kép csatlakoztatása és elindul mintha betetted volna a dvd-t. Ebben mi nem sikerült eddig?

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. máj. 2. 23:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi..(: csak nekem a Damoon toolsba nem jelenítette meg a torrentes fájlt..:S
2011. máj. 3. 08:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Ohh megvan hogy kell..csak eddig nemtudtam hogy a Daemon tools elött a torrentben ki kell "csomagolni" bocsi hogy fárasztottalak titeket és köszi a kommenteket..(:
2011. máj. 3. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!