Le lehet már tölteni The Sims 3-at?
Figyelt kérdés
Ha lelehet akkor honnan? Létszi vlaki irja meg.2009. márc. 7. 20:31
1/6 anonim válasza:
Nem mivel még boltban sem kapható vagyis mivel még nem került forgalomba ezért a netre se tették fel a letöltését.Mert még senki nem jutott CD-hez hogy felrakja a letöltését a netre.
2/6 anonim válasza:
Talán jún.2-tól lesz a boltokban
3/6 A kérdező kommentje:
tom hogy még nem jelent meg. De egy oldalon vlaki azt irta hogy letöltötte és izé egy kicsit meglepett és gondoltam hogy csak én vok ilyen hülye hogy nemtudtam hogy le lehet tölteni.na mind1
2009. márc. 7. 21:37
4/6 anonim válasza:
a Spore lénylabor is kiszabadult a netre... szóval...
5/6 anonim válasza:
Kijött februárba egy próbaváltozata ami még nem tökéletes ezért csúszott juniusig, de lesz abbol év vége is sztem! és azt a próbaverziót töltötte le vki! de az még elég gagyi, egy csomo mindent nem lehetett csinálni, nem volt meg minden opció! ugyhogy ne aggodj, ha meglesz én tudni fogom:D
6/6 anonim válasza:
ne válaszoljatok mindenkinek badarságot.Júniusban jelenik meg,magyarországon csak a mysims és a simshungary főszerkesztője játszhatott vele.Aki azt mondja,hogy letöltötte,hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!