Melyek a legjobb sportfogadó oldalak?
Figyelt kérdés
Véleményetekre lennél kiváncsi... pl. Befizetés, Kifizetés, Bónuszok, Oddsok... stb..2011. ápr. 27. 17:56
1/1 anonim válasza:
Én Sportingbetet szeretem. 2500 minimum be és kifizetés, bár én azt szoktam, hogy befizetek 3500-at, és 2500-at azonnal kiutalok. Ha a későbbiekben kisebb összeget akarok kiutalni, akkor befizetek annyit, hogy a minimumot elérje az összeg. A befizetés ingyenes, a kifizetés is azt hiszem hetente 1x de ebben nem vagyok biztos. Szerintem az oddsok sem rosszak, illetve ami kifejezetten tetszik az az, hogy rendkívül segítőkész és gyors online és ingyenes telefonos ügyfélszolgálata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!