Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kell wowozni? (kérdésed...

Hogy kell wowozni? (kérdésed túl rövid)

Figyelt kérdés
Mármint az alapokat értem (skillhasználat,stb.) de hogy hova kell menni a monoton alap küldiken kívül meg jobb cuccokat hogyan szerezzek (mit amint dobnak a mobok)az ilyeneket nem tudom hogy kell
2011. ápr. 23. 22:44
 1/5 A kérdező kommentje:
+Cataclysm törtön játszom
2011. ápr. 23. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:

ez a baj hogy cataclysm törtön játszol.

a cata az nem is olyan régen jelent meg kb 4 hónapja, aztán biztos tele van bugokkal meg minden.

eredeti szerveren pl már lvl10-en tudsz menni bg-kre és az is felűdülés a monoton küldikhez képest.

nem tudom hogy most törtön van -e ilyen h 10-en bg. én is játszottam és nem volt.

aztán lvl15ön meg már lehet menni ilyen dungeonokbe.

ha ez nincs akkor csak kb küldetésekkel tudsz cuccokat kapni, persze, aukciós házba tudsz venni cuccokat ha nagyon nincs más.

2011. ápr. 23. 22:55
 3/5 anonim ***** válasza:

ezt így nem lehet leírni. játsz vele azt majd rájössz. :P

én még pre bc-s vagyok és azóta nem is játszottam de akkor nagyon rá voltam kattanva.

2011. ápr. 23. 23:55
 4/5 anonim válasza:

Ha megvan a lvl 15, akkor mehetsz Dungeon-okba. Úgy tutsz az ilyen helyekre jelentkezni, hogy megnyomod azt a kis zöld szemet ott lent a menüsorban, és Join queue. Ha behív, csak nyomd meg az entert, és bentvagy az instában a partydal együtt. Ott felbuffoljátok egymást, a tank fogja a mobokat, hogy ne a dps-eket üsse, a healer pedig healeli azokat, akik hp-t vesztettek. Minden boss előtt vannak trashek, amiket célszerű leütni. Bossokból esnek kék cuccok, amiket fel tudsz venni, ha megvan hozzá a skilled (pl. ha elem shaman vagy, akkor lvl 40 alatt spell poweres leather cuccokat kell szedned). Magasabb szinten jönnek a nehezebb insták, keményebb bossok/trashek, s ezután jönnek a 10 illetve 25 fős insták (ilyen pl Naxxramas, Ulduar, Eye of the Eternity, The Obsidian Sanctum, Vault of Archavon, Trial of the Crusader, stb). Minden instának megvan a saját taktikája, amit a [link] oldalon megtalálsz. Ezen kívül vannak még a profok, amiket fővárosokban tudsz kitanulni. Ezekbőől is lehet jó cuccokat gyártani.

Én ennyit tudtam írni, mert én még csak wotlk-ön játszottam eddig.

Remélem segítettem.

2011. ápr. 24. 00:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2011. ápr. 24. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!