Segítesz? Sims2 játék, mindig kiír valamit és kilép!
Figyelt kérdés
The application has crashed. The application will now terminate. <- töltés közben mindig ezt írja ki, és ha le OK-ézom akkor kilép.
mitől lehet? eddig nem csinált ilyet, valami megoldás?
2011. ápr. 23. 13:06
1/9 anonim válasza:
Eredeti a játék? Ha igen másik gépen is ezt csinálja? Ha nem eredeti szedd le máshonnan. Nekem mondjuk kiírta ezt többször is az eredeti Sims Medieval-omnál, de kb. ötödjére sikerült. :P Úgyhogy még először próbálgass!
2/9 A kérdező kommentje:
Másolt cd-ről van feltelepítve. Próbáltam már többször is, még újra is indítottam a gépet de akkor is kiírja. :(
Próbálkozok tovább, köszi a választ.
2011. ápr. 23. 17:19
3/9 A kérdező kommentje:
Ja, és még arra is gondoltam, hogy ez pont az után jött, hogy feltettem kiegészítőket (ruhák, hajak stb..) nem lehet hogy ez miatt van?
2011. ápr. 23. 17:22
4/9 anonim válasza:
Hmmm... idéglenesen vedd ki a Download mappát, és nézd meg úgy indul-e, ha nem, akkor vedd ki az egész The Sims 2 mappát, de a Dokumentumokból, a másikhoz ne nyúlj. Szóval nekem pl. Win 7-esem van, és onnan innen kellene kivenni: (:C)/Felhasználók/Felhasz. neved/Dokumentumok/EA Games/ The Sims 2... nyugi, ha elindul újragenerálja, nem okoz benne kárt, ha kiveszed... nekem is volt mondjuk már hasonló, csak nem írt ki semmit, és ez megoldotta,
5/9 A kérdező kommentje:
kivettem a mappát és úgy most indul. ezek szerint valamiért nem tetszett neki a kiegészítő. (ennek ellenére köszi a segítséget :D) de azt nem lehet úgy megoldani hogy ha vissza teszem akkor is elinduljon?
2011. ápr. 24. 21:26
6/9 anonim válasza:
Melyik mappát? Ha a The Sims 2-őt, akkor próbáld meg visszatenni a letöltéseket (kiegészítőket), szóval a Downloads mappát. Ha pedig csak azt vetted ki, akkor meg (tudom, hosszú, és fárasztó munka) egyesével vissza kell rakosgatni, és megnézni, hogy melyikkel van a gond. Tudnám ajánlani a ContentManagert, a sims2höz, de sajnos az nem egészen pontos, mert az olyan fájlokat is hibásnak érzékeli, ami módosít a játékon, ezért nem teszem. :P Csinálhatnád úgy is, ha sok a fájl, akkot mondjuk 100asával, vagy 50esével rakod, és ha mondjuk az egyik 100as/50es után nem indul, azokból a fájlokból nézegeted meg egyesével. Remélem érthető volt, hogy mire gondolok, ha nem nyugodtan írd, mert elmagyarázom. :D Ja, és mégegy dolog... mennyi letöltés is volt abban a bizonyos Downloads mappában? Mert az is lehet, hogy a mennyiséggel volt a baj, de ha nem (vagy alig) haladja meg a 10 000 akkor még nem azzal. Viszont semmiképpen nem ajánlom, hogy attól még annyitól indul, de Neked most nincs annyi, ne is tegyél, mert hidd el, nekem volt, és eléggé lassúvá vált a játék.
8/9 A kérdező kommentje:
sikerült!:D kiszedegettem a fájlokat a letöltések mappából és 30-asával tettem vissza őket, volt egy fájltípus(?) ami miatt nem akart elindulni a játék.
még egyszer nagyon köszi a segítséget! :)))
2011. ápr. 25. 23:00
9/9 anonim válasza:
Szívesen, örülök, hogy siker lett a vége! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!