Milyen jó 2. világháborús fps típusú játékot tudtok ahol single playerben lehet menni németekkel is?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 18:08
2/6 A kérdező kommentje:
köszi
2011. ápr. 20. 18:44
3/6 A kérdező kommentje:
ez modern háborús. én 2.vh-sat kértem :)
2011. ápr. 20. 18:54
4/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, hiszen majdnem mindegyik játékban csak a suttyó szövetségesek bőrébe bújhatunk bele. Eddig a Battlefield 1942 nevű játékon kívül nem találtam egyet sem, melyben mind a két fél játszható.
5/6 anonim válasza:
Szerintem ilyen játék nincs, hisz antiszemita németekkel lenni egy játékban...nem hiszem, hogy bármilyen kiadó bevállalná, mert az manapság nagyon csúnya dolog, meg emberi jogok, meg blabla. Amúgy én is simán tolnám ilyennel. De ez van, a világot a győztesek formálják, úgyhogy a játékokban is mindig csak a "jókkal" lehet lenni.
6/6 banzájcraft0011 válasza:
Iron Front Liberation 1944 asszem olyan,nem emlékszem.Amúgy meg tényleg igaza van az előttem állónak,nem igazságos az hogy így elutasítsák őket.Nácik így,Nácik úgy,akkor is a katonák 90% nem volt náci,csak besorozták...
De mindegy,remélem igazam volt a játékkal kapcsolatban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!