Kezdőként Pokerstarson valódi pénzzel vagy játékpénzzel?
Figyelt kérdés
Mert sokszor tapasztaltam, hogy jópár helyen semmibe veszik a játékpénzt és all-inolnak még leosztás előtt, mert hogy "van egy ász-királyom". Tapasztalat valódi pénznél? Előfordul sokszor ilyen ott is? Sokszor nem lehet komolyan játszani ezek miatt.2011. ápr. 18. 18:57
2/4 A kérdező kommentje:
mi számít amúgy kezdőnek? mert én annak állítottam be magam, mondjuk pár éve sokszor játszottam partypokeren de nem valódi pénzzel
2011. ápr. 18. 20:04
3/4 anonim válasza:
A játékpénzen idióta játék folyik, kb rulettezhetsz is helyette. De ha kezdő vagy, inkább játékpénzt bukj, mint igazit.
Mondjuk leosztás előtt sehol sem "all-inolnak", de mindegy. Gyakorolj még egy kicsit, mielőtt befizetsz.
4/4 anonim válasza:
Én azt mondom neked h a jatekpenzes játéknak semmi értelme az ég világon nem tudsz izolalni nem veszik komolyan nem ajánlanám neked vannak ezzel szemben kisesebb sitokon freeroll versenyek (persze a starson is csak kevés) ezek sok indulos versenyek kicsi pénzt lehet nyerni de a nevezés INGYENES de ezt mar azért komolyabban veszik a játékosok van értelme tudsz gyakorolni es jó pár ilyen után ha plusszos vagy akkor mehet az első deposit amúgy ha ugy állsz anyagilag tölts fel 20 dolcsit jatsz 1$-ős versenyeket amik tökéletesek gyakorlása és meg nyerhetsz is vele ami kesobbikeben motivacot ad h fejleszd a játékod és ajánlom meg a pokerstrategy nevű oldalt ahol pár gyakorló videó után kapsz ingyen 50$ egy általad választott oldalra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!