Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki tudna segíteni a Resident...

Ki tudna segíteni a Resident Evil 5-be?

Figyelt kérdés
Aki végigvitte az írjon már ide, mert elakadtam egy résznél.
2011. ápr. 17. 10:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ja es hosszu tavon probald a Gattling Gun-t, a Wesker fele shotgunt es a Bow-t megszerezni (de nem emlekszem mely fegyvert kell ezekhez pontosan felfejleszteni).
2011. ápr. 18. 22:55
 12/18 A kérdező kommentje:

Ha jól értem. Hülyeség volt az Ak-t fejleszteni, inkább adjam oda Sheva-nak.

Akkor ha jól értem:

Chris:

Shotgun+(muníció)

Pisztoly+(muníció)

mesterlövész+(

muníció)

Sheva: Akármelyik automata fegyver. Egy pisztoly meg sztem egy sniper.

2011. ápr. 19. 02:47
 13/18 A kérdező kommentje:
Szia. Letudnád írni hogy melyik pályákon van a legtöbb kincs?8drágakő,medálok, stb.) Mert nagyon kéne pénz. muníciót hogy lehet szerezni, csak úgy ha találunk?
2011. ápr. 19. 18:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen jol erted. Kincs az minden palyan van, de a legtobbon eleg jol el van rejtve. Sokszor le kell loni a falrol hogy felveheto legyen. Ha valami csillog lo ra, jo esellyel kincs lesz (pl egy csomo faklyatartoban van kincs)... Egyebkent elso vegig jatszasnal altalab egy-ket fegyvert lehet csak teljesen upgradelni tehat ne izgulj rajta...
2011. ápr. 20. 08:57
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem aggódok akkor :)

Az lehetséges hogy újra végig viszek egy pályát amin sok a kincs meg a lőszer? Aztán a pálya végén kilépek és mentem a változásokat??

2011. ápr. 20. 13:37
 16/18 A kérdező kommentje:

Szerinted megéri a pisztolyt felfejleszteni fullra?? Azt használom a legtöbbet meg a sörétest, de inkább a pisztolyt. Mivel gyors erőset lő és a zombiknál jó. A bossoknál peersze nem :)

Szóval szerinted ha először felhúzom fullra a pisztolyt(tűzerő,kapacitás,töltés) és csak utánna a sörtéest az úgy jó? Persze ezek után jöhet majd a csaj. :)

Amúgy azt találtam ki hogy sok páyltá újra megcsinálok de csak pisztolyall és közbe szerzek sok muníciót meg drágaköveket aztán meg ha felleszek szerelkezve megcsinálom az utolsó pályát :)

2011. ápr. 21. 13:36
 17/18 A kérdező kommentje:
Nemtudod hogy mit kell fejleszteni ahhoz a forgótáras fegyverhez? vagy hol lehet megszerezni, meg a rövidcsövű shotgunt ami gyorsan lő.?
2011. ápr. 21. 13:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Bow-ot ha a legalapabb snipert felfejleszted(nem emlékszem a nevére) akkor lesz elérhető asszem 50.000 -ért!A gatlin gun-t( a forgós)ahhoz a legalapabb gépfegyver kell. Szóval ha fullos az ereje ahogy írtad akkor jól jártál.Shevának meg fejleszd ki a bow-ot és el lesz azzal :)Meg nagyon ajánlom a berettát mert r*hadt erős fegyó ( legerősebb kispityu + egyszerre 3-at is tudsz vele lőni ;))ahhoz meg a legalapabb kispuskát kell felfejlesztened fullra, persze szintén 50.000-ért.És ugye azt tudod hogyha egy fegyvert fullra felnyomsz (kapacit.erő.reload) akkor bemész a menün belül a bonus featuresbe és megveheted a végtelen lőszert amit játék előtt tudsz majd beállítani vagy pedig a special settingsben:)Uccsó pálya kicsit nehéz lesz,de ott nenagyon legyél shevával mert lesz gondod.De ha kell majd adok oda 1-2 tippet ;) Remélem segitettem sok sikert :P

2011. máj. 8. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!