Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell használni a...

Hogyan kell használni a Micrsoft Flight Simulator 2004et?

Figyelt kérdés
elindulni el tudok, csak a navigáció nem megy, és a kapcsolatfelvétel a toronnyal, hogy hogyan szálljak le.
2011. ápr. 16. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
google, ott beírod, vagy megnézeda menüben.-
2011. ápr. 19. 18:26
 2/5 A kérdező kommentje:
nah akkor muathatnál egy linket, am magyar és leírja mit-hogyan.
2011. ápr. 20. 15:29
 3/5 ennyiii válasza:

Nekem gyárilag az Ö gomb nyitja meg az ATC ablakot, ott lehet opciókat választani, hogy mit akarsz az irányítástól. Sajnos néha bedöglik, mert még mindig azt hiszi, hogy a földön vagyok, mikor már régen 100 km ekre vagyok, és akkor megbukik az egész. De ha beállítasz a "Create a Flight" lapon egy repülést, mondjuk LHBP->LOWW, és elmented, minden, akkor automatikusan tudják, hogy neked merre kell menned, és amint felszállsz kapcsolatba kell lépned a közel körzettel, aki átirányít a megfelelő kilépőpont felé. De ha nincs beállítva semmilyen repülés, és csak úgy felszállsz, akkor a rádiós panelban megjelenik egy olyan, hogy "Nearest Airports List" Erre kell nyomni, és kiírja hogy melyik repterek vannak a legközelebb épp hozzád. Ha kiválasztod valamelyiket akkor kapcsolatba tudsz lépni vele, és kérhetsz "Touch and go"-t és "Full stop"-ot. A touch and go annyi, hogy megérinted a talajt, de el is emelkedsz, magyarul egy iskolakör.

Gondolom le tudsz szállni, csak a rádiózás nem megy, de azért leírom, én hogy csin.

A leszállásra érdemes checklistet csinálni, meg magára az egész repülésre is. Én manapság B767-el repülök, és a leszállást általában műszeresen végzem (ILS). A sebességnek olyan 160 IAS nak kell lennie, és figyelni kell a siklópályára, mert ha kicsit arrébb szállok, akkor a torony utasít, hogy startoljak át "Go around". De a fékszárnyak 15-20°-osak, tolóerő általában minimum, és a taxifény kivételével minden ég. A robotpilóta "NAV"-ban van, a "NAV1" rádióba előzőleg-amikor megkapom a leszállási infókat-beütöm a pálya ILS frekvenciáját, ami alapján a robot a pályatengelyre vezet. Majd annyi a dolgom, hogy a siklópályán tartom, és koordinálom a sebességet. Nem könnyű...

2011. dec. 21. 10:34
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi már sikerült megtanulnom a nyáron főleg, úgyhogy, már egész jól megy:D stem leszállósebességnek sok az a 160ias, bár attol függ mivel repülsz...
2011. dec. 21. 14:57
 5/5 ennyiii válasza:

hát persze lehet h sok 160 az 160*1,852=296

lehet lejjebb lehetne venni :D de ezt ki kell tapasztalni :)

2012. márc. 11. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!