Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tauri wowon szeretnék játszani...

Tauri wowon szeretnék játszani, amit a wiki. taurin olvastam, mindent úgy csináltam, de nem megy. Most mit csináljak? (lent a problem)

Figyelt kérdés
, és most jelenleg, amilyen szükséges, azaz 3.3.5 (12340) es wowom van, realmlist átírva, meg minden, de folyton a 4. 0. 0ás patchet kéri tőle, azaz akarja telepíteni, de az 15 gb. és nem is 4. 0. 0ás kell. most mit csináljak? ezzel szívózok már 3 napja, de mostmár segítséget kérek :) légszi értelmes válaszokat!
2011. ápr. 15. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Rendesen beírtad a felhasználónevedet? (nem emailt)
2011. ápr. 15. 23:39
 2/4 A kérdező kommentje:
oda az volt írva, hogy email... :O már 5ödszörre kell újra telepíteni mert összevissza csinálok rajta mindent meg repairolom sorra meg írogatom a realmlistet hogy menjen... most majd megpróbálom akkor felhasználónévvel :D
2011. ápr. 16. 19:47
 3/4 A kérdező kommentje:
megpróbáltam, így se jó
2011. ápr. 16. 21:16
 4/4 anonim válasza:
nekem is ugyanez a problémám :S
2011. máj. 4. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!