Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen kasztot kezdjek WoW-ban?

Milyen kasztot kezdjek WoW-ban?

Figyelt kérdés
(Wotlk) lich kingen játszok. Nemrég kezdtem egy tört szerón. Szerintetek milyen kasztal toljam? Indoklással légyszi! PvE-re kéne a karim.Jó heal,dps is. Ti mit ajánlotok?
2011. ápr. 15. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Paladint, mert az a tanúlj meg játszani kaszt :)
2011. ápr. 15. 15:18
 2/8 A kérdező kommentje:
xD. Paladint nem igazán akarok. mert ott nincs sok spell fejlődés közben csak pár. Egyéb.? Palán kivül!
2011. ápr. 15. 15:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Énis a palát ajánlom, annak nem kell sok spell, és úgy b*ssza szét az ellenfelet

A shamant ajánlom még, jó heal, jó dps, és szinte minden raidbe kell

2011. ápr. 15. 15:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszööm eddigi válaszaitokat! Döntöttem vagy Rogue vagy Warrior! Szerintetek melyik jobb PvE-re? És Bossokba meik üt legjobbakat? Meik kell több raidbe?stb
2011. ápr. 15. 16:36
 5/8 Xeltron válasza:
Az én eredeti szerveres tapasztalataim szerint, a warriro, ugyanis ahányszor csak megyek pvp-zni, vagy instázni, mindeig ott egy warri. Én PvE-n jobban élvezem a játékot.
2011. ápr. 15. 18:40
 6/8 Xeltron válasza:
De egyébként, ha van 55-ös karid, kezdj DK-t.
2011. ápr. 15. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:
A rogue nagyon jó raidbe, rohadt jókat tud sebezni, persze a jó használat szükséges hozzá
2011. ápr. 16. 16:15
 8/8 anonim ***** válasza:
első vagyok, én is roguet kezdtem és nem bántam meg :)
2011. ápr. 16. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!