Emlékszel erre a régi nintendo játékra?
Keresek egy régi nintendos márió játékot, sárga kazettán volt.
Amit tudok róla: (Csak nagyjából irom le amikre emlékszem)
- Az elején japán irásjelek vannak, majd látni, hogy elviszik a lányt máriótól.
- Minden pálya legvégén le kell győzni egy gonoszt:
Az elsőnél biztosan tudom, hogy a gonosz egy nagydarab ember és ilyen tűz gömbök vannak körbe körülötte ami védi őt és máriónak le kell győznie és jön a második pálya.
- Ha jól emlékszem a harmadik pályában vannak kisfiuk akik ámor nyilat lőnek. Majd egy ilyen csónakban vagy miben felfelé kell evezni a vizből vagy vizesésből, már nem tudom. Közben fentről jönnek le tárgyak meg egy szörös láb. Ennek a végén is le kell győzni valamilyen gonoszt.
- Nem tudom milyen sorrendben jönnek a gonoszok, de leirom milyenek voltak még benne hátha valaki ráismer a játékra.
- Van olyan amelyik egy nagy kalapáccsal üt a földre és be rezeg az egész föld.
- Van olyan amelyik hangjegyeket lő
- Van amikor a márió botját a falhoz kell tenni és átpördülni a másik oldalra a gonosz elöl.
- Elég sok van, de nem nagyon emlékszem.
- Van még egy pálya ahol ilyen futószalagok vannak meg körfűrész van benne.
www.retronintendo.com oldalon kerestem, mert ott nagyon sok játék fent van, de sajnos nem tudom a cimét.
Nagyon megköszöném, ha valaki segitene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!