XIII nevű játéknak hogyan van vége?
Figyelt kérdés
Kinyírtam valami Gongosa nevű alakot vagy kit, felmentem a létrán a csajhoz, mondták, h most már tényleg vége utána valami hajó volt, ahol buliztak és utána meg a gépem "Kritikus hiba" néven kilépett. Csak az érdekelne, h van e még utána pálya, és, ha igen miről szól, és hogyan van vége a játéknak. Annyit hallottam, h állítólag nincs vége, hanem folytatják, de nem csináltak következő részt, vagy valami ilyesmi.2011. ápr. 9. 20:10
1/2 anonim válasza:
én most akasztom a játékot,de még nem járok a végénél,de ha már ott járok majd leírom,de valószínű h az a vége.a XIII 2-t pedig csak mobilra adták ki,de az is elég jó lett,de jó lett volna ha kiadják gépre is
2/2 anonim válasza:
úgy lett vége h megöltem azt a mongoose faszt(qurva nehéz volt de tényleg)utána egy hajón voltunk ahol ünnepeltünk,megkellet keresnem valakit,bementem a hajó belsejébe,ott elkaptak a rosszfiúk és to be continued azaz folytatjuk.na ez volt a vége,de mivel már 8 éves játék kétlem h lesz folytatás :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!