WoW! Gold hacket valaki? 3.3.5a taurira? Link kene
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 15:37
1/7 anonim válasza:
Nincs:D Vagy a WoD-on kérd meg az Ensidia-t.
2/7 A kérdező kommentje:
min? Kit? :O
2011. ápr. 3. 15:53
3/7 anonim válasza:
A Tauri szerveren a Warriors of Darkness realmen az Alliance-nál az Ensidia Guild-ot kérdezd meg.Ők ott általában "hackelnek" és még csak ki sem tiltják őket:S:D
5/7 anonim válasza:
Hello! Szerintem ne hackelj,mert az nem szép dolog! Tudom most le fogsz baxni lábrol hogy a te dolgod,DE NE HACKELJ!
Minden cheat program KÁROS A SZÁMÍTÓGÉPEDRE! VÍRUSOS!
Csak ennyit szerettem volna
6/7 anonim válasza:
WoW Emu Hack nem vírusos és elég fasza xD Mondjuk azzal csak repkedni lehet meg speed-et növelni, teleportálni stb. de vicces :D Régen a mobok nem tudtak függőlegesen mozogni,bossok se, berepültél fölé azt soroztad egyedül xD érdemes kipróbálni :D
7/7 A kérdező kommentje:
megvan az emuhack,de nekem már nem érdekes,gold,és account hack kéne.
2011. ápr. 11. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!