Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox 360 vagy PC tuningolás?

Impi Zsolti kérdése:

Xbox 360 vagy PC tuningolás?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hónapokban megfordult a fejemben, hogy veszek egy Xbox 360-at, de aztán arra gondoltam nem lenne-e célszerűbb a PC-met feltuningolni(RAM , videokártya egyebek...). Mit javasoltok? Melyiket válasszam? Melyik éri meg jobban?
2011. ápr. 1. 22:09
 1/10 anonim ***** válasza:

szerintem pc mindenképp. arra vannak warez cuccok

az xboxra meg rohadt sokba kerülnek az új játékok.

2011. ápr. 1. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
XBOX 360... kiflashelteted (BP-n max 5ezer) kiírsz rá játékokat és nem kell bajlódni hogy menni fog-e a gépen, fejlesztésre nincs szüksége :) a játékokkal még multizhatsz is mert már nem bannolnak
2011. ápr. 1. 22:39
 3/10 anonim ***** válasza:
58 ezerért 250 gb-os slim xbox, nem flasheled ki, hanem felmész live-ra, és játszol minden probléma nélkül. Lemez betesz, leül, játszik. Nincs para.
2011. ápr. 2. 04:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Dehogynem bannolnak ha flasheled a konzolodat.Egyébként inkább tényleg xBox 360 Slim, rengeteg jó játék van reá, és Multiban is nagyon jó rajta játszani:-)
2011. ápr. 2. 07:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Pc.
2011. ápr. 2. 13:03
 6/10 anonim ***** válasza:
PC, Live-hoz fizetni kell
2011. ápr. 2. 13:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Viszont nem kell szarakodni regeléssel, és stabil a rendszer.
2011. ápr. 2. 17:21
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Egyértelműen PC.

Aki konzolt vesz azt le kéne lőni!

2011. ápr. 2. 17:59
 9/10 anonim ***** válasza:
már nem bannolnak te állat több mint 2 éve játszom live-on barátaimmal akik szintét törtesek
2011. ápr. 3. 00:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia,

volt regen eros PC-m, de amiota van az xboxom annyira megszerettem a konzolokat hogy egy PS3-t is beszereztem a box melle. Tehat mindenkeppen konzol.

Ha eredeti jatekokkal szeretnel jatszani akkor PS3-t ajanlom mivel jobb a jatekkinalat.

Ha masolt jatekokkal vagy sokat fogsz multizni akkor inkabb a boxot (mivel jobb rajta multi jatekkinalat).

A PC-t szerintem felejtsd el (ha csak nem vagy csucs grafika manias mivel PC jatekok tenyleg valamivel szebbek) mivel ma mar a Blizzard jatekain kivul az osszes jo jatek megjelenik a konzolokra mig a PC-re egyre gyengebb es lassabb a fejlesztes (pl az Assassins Creed B-t mar 4 honappal a konzolok utan adtak ki, a Fable3-t meg fel evvel, Red Dead Redemption es LA Noire meg se jelenik a PCre).

Raadasul soknak tunik az elejen a 60000-80000Ft de utana nem kell ra koltened egy vasat sem (csak vegyel 120 Gb modelet). Raadasul a jatekok tobbet szinte soha nem fognak megfagyni (az xboxom 10szer fagyott le 2.5 ev alatt, a Ps3-m kb 25-szor 1 ev alatt es mindkettot sokat hasznalom).

Tudom vannak akik nem fognak velem egyet erteni, de amit leirtam az a sajat tapasztalatom es az abbol derivalt konkluziok.

2011. ápr. 4. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!