Xbox 360 vagy PC tuningolás?
szerintem pc mindenképp. arra vannak warez cuccok
az xboxra meg rohadt sokba kerülnek az új játékok.
Egyértelműen PC.
Aki konzolt vesz azt le kéne lőni!
Szia,
volt regen eros PC-m, de amiota van az xboxom annyira megszerettem a konzolokat hogy egy PS3-t is beszereztem a box melle. Tehat mindenkeppen konzol.
Ha eredeti jatekokkal szeretnel jatszani akkor PS3-t ajanlom mivel jobb a jatekkinalat.
Ha masolt jatekokkal vagy sokat fogsz multizni akkor inkabb a boxot (mivel jobb rajta multi jatekkinalat).
A PC-t szerintem felejtsd el (ha csak nem vagy csucs grafika manias mivel PC jatekok tenyleg valamivel szebbek) mivel ma mar a Blizzard jatekain kivul az osszes jo jatek megjelenik a konzolokra mig a PC-re egyre gyengebb es lassabb a fejlesztes (pl az Assassins Creed B-t mar 4 honappal a konzolok utan adtak ki, a Fable3-t meg fel evvel, Red Dead Redemption es LA Noire meg se jelenik a PCre).
Raadasul soknak tunik az elejen a 60000-80000Ft de utana nem kell ra koltened egy vasat sem (csak vegyel 120 Gb modelet). Raadasul a jatekok tobbet szinte soha nem fognak megfagyni (az xboxom 10szer fagyott le 2.5 ev alatt, a Ps3-m kb 25-szor 1 ev alatt es mindkettot sokat hasznalom).
Tudom vannak akik nem fognak velem egyet erteni, de amit leirtam az a sajat tapasztalatom es az abbol derivalt konkluziok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!