Minecraft tört szerver problémák. (? )
1. Azért laggol a szerver mert rossz a neted. Nekem egy 5 megás netem van és nekem is laggol. De ez van. :S Nekem mondjuk elviselhető a lagg. Nem tudom nálad hogy megy.
2. Töltsétek le mindketten a Hamachi nevű programot, utána csináljatok egy új hálózatot benne, és kész. A haverod ezután beírja a TE IP címedet a Minecraft-ba és elvileg mennie kell. A lényeg hogy mindketten benne legyetek a Hamachi hálózatban.
Azért van,mert :1.:lassú a neted és ezért nem tud csatlakozni ,vagy 2.: az ö nete lassú és ezért nem tud csatlakozni.
De nekem is lenne egy kérdésem: amikor belépek egy szerverre (mindeggy,hogy más gépén vagy az enyémen van a szerver),akkor csak zuhanok,és zuhanok,nem látom a világot és nem tudok mozogni.ha tudjátok miért van ez,akkor előre is kössz.
Na megmondom hogy mi a gondod, ha még kell!
A dolog egyszerű!
Menj a vezérlőpultba és ott a tűzfalba!
Ott az állítsd le ,vagy ha nem akarod át kell engedned a szerót de az bonyolultabb!
Különben nekem is ez a gond volt!
a lagg-ra annyit mondok hogy nekem is rossz!
Na nekem is ez volt a probléma és erre több megoldás is van
1.ha nem hamachisat akarsz akkor ott az ipcim.com és az ott lévő ipcimed írja be a haverod pl.:0213.12432 de ez nem elég nekem is ez volt a probléma mert az ipcimed után még a portot ami alap esetben a 25565 sóval így kell kinézni
ide az ipcimed:25565
ha pedig hamachisat akarsz akkor meg ugyanez csak akkor a hamachi ip-t kell beírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!