Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft tört szerver problém...

Minecraft tört szerver problémák. (? )

Figyelt kérdés
Két kérdésem lenne:Létrehoztam egy tört szervert, belépek megy, de nagyon laggol pedig a gépem elég jó hozzá. (állítólag) Mitől laggol ennyire a szerverem? A másik kérdés, hogy 1 haverom akivel szeretnénk játszani, hogy tud belépni a szerveremre? Mert, én betudok de nem tudom hogy neki hogy kell, gondolom hogy nem úgy ahogy nekem. Válaszoljatok hamar pls.
2011. ápr. 1. 20:11
 1/9 anonim ***** válasza:

1. Azért laggol a szerver mert rossz a neted. Nekem egy 5 megás netem van és nekem is laggol. De ez van. :S Nekem mondjuk elviselhető a lagg. Nem tudom nálad hogy megy.

2. Töltsétek le mindketten a Hamachi nevű programot, utána csináljatok egy új hálózatot benne, és kész. A haverod ezután beírja a TE IP címedet a Minecraft-ba és elvileg mennie kell. A lényeg hogy mindketten benne legyetek a Hamachi hálózatban.

2011. ápr. 2. 00:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy csinálta ahogy te mondtad és azt írta ki neki hogy valami Connection failed timed out. Ez mi? Amúgy köszi a választ.
2011. ápr. 2. 09:39
 3/9 Törőcsik Kristóf válasza:

Azért van,mert :1.:lassú a neted és ezért nem tud csatlakozni ,vagy 2.: az ö nete lassú és ezért nem tud csatlakozni.

De nekem is lenne egy kérdésem: amikor belépek egy szerverre (mindeggy,hogy más gépén vagy az enyémen van a szerver),akkor csak zuhanok,és zuhanok,nem látom a világot és nem tudok mozogni.ha tudjátok miért van ez,akkor előre is kössz.

2011. ápr. 3. 15:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Na ez vicces:D nekem is ez volt a problémám de aztán jó lett. Amúgy neked mondom hogy ha te is zuhantál a semmibe akkor majd később elindul a neked a szerver és aztán fogsz laggolni mint én. Úgyhogy te még hátrább jársz mint én és te mondod hogy lassú a netem:/
2011. ápr. 3. 18:38
 5/9 Törőcsik Kristóf válasza:
A gépemmel van baj,tudom,mert laptopról lagg nélkül megy.A laptop ugyan arról a ruterről kapja a netet mint a gépem,és a laptoppal nincs baj.Külömben késöbb sem indul a szerver,mert a szerómon fél órán át a föld alatt voltam (leesve)és úgy sem lett jobb.
2011. ápr. 4. 17:04
 6/9 anonim válasza:

Na megmondom hogy mi a gondod, ha még kell!

A dolog egyszerű!

Menj a vezérlőpultba és ott a tűzfalba!

Ott az állítsd le ,vagy ha nem akarod át kell engedned a szerót de az bonyolultabb!

Különben nekem is ez a gond volt!

a lagg-ra annyit mondok hogy nekem is rossz!

2011. máj. 17. 12:51
 7/9 anonim válasza:
41%
A hamachi szar!
2011. okt. 1. 13:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Az előttem lévőnek mondom: A hamachi igen is jó, attól függ mire használod... Mondjuk ha egy ember 5kmel odébb játszik mint te akkor elég szar, de a hamachi a maga módján kitűnően teljesít. Egy LAN hálózatot indítva a városlakókkal tudsz egy szerveren játszani, de semmi több. Amúgy meg, egy haveromnak 10 megás netje van, fizet is érte elég sokat, de lagg nélkül megy nála bármilyen tört szerver... Szal én azt mondom, jobb inkább a hivatalos szervereken nyomni, ha meg akarsz egyet magadnak, asszem 1000-1500 Ft egy 12 slotos... Ennyit a részemről.
2012. jún. 15. 19:32
 9/9 NanonX válasza:

Na nekem is ez volt a probléma és erre több megoldás is van

1.ha nem hamachisat akarsz akkor ott az ipcim.com és az ott lévő ipcimed írja be a haverod pl.:0213.12432 de ez nem elég nekem is ez volt a probléma mert az ipcimed után még a portot ami alap esetben a 25565 sóval így kell kinézni

ide az ipcimed:25565

ha pedig hamachisat akarsz akkor meg ugyanez csak akkor a hamachi ip-t kell beírni

2013. márc. 28. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!