Mortal Kombat 9 demójában miért nem tudom rendesen lenyomni a fatality-kat? (többinfó lent)
Figyelt kérdés
Végignyomom a gombokat amiket ír és nem csinálja meg, már a hajam tépem hogy mindíg az a vége hogy egy maflással verem le az ellent a bunyó végén..... néha sikerül, de döntő többségben , nem adja be..... Sőt.... Stage fatality-t még eddig csak egyszer adott be... azt sem tudom hogyan... mi a rák van?2011. márc. 31. 21:24
1/8 anonim válasza:
Nem játszottam a demoval, de a kivégzéseknél a távolság is szokott számítani, nemcsak az, hogy jól beüsd a kódot.
2/8 A kérdező kommentje:
hát a távolság ugye mindíg változik amikor nyomogatom a nyilakat mint a güzü, nemtom h a gyorsasággal van-e baj... próbáltammár sokféleképpen
2011. márc. 31. 23:21
3/8 anonim válasza:
Nekem ugyanez a bajom,nekem is csak a stage fatalytik jönnek be,de csak Johnny Cage-el...
4/8 A kérdező kommentje:
Igaza van az első válaszolónak, ott kell állni a delikvens mellett közvetlenül, és a stage fatality csak a hidas pályán működik, az erdős pályás stage fatality-t meg nemtették bele =(
Mostmár mindíg megy a Fatality, és experten is lezúzok akárkit, Scorpionnal :)
FINISH HIM!
2011. ápr. 4. 00:35
5/8 anonim válasza:
Nem azért,de szerintem nem igaz,hogy más mapon nincs stage Fatality.. Ha végignyomod a demot,tudod,utána ad egy bejátszást,amiben Scorpion Milenát beledobja az egyik fának a szájába,és az megeszi...(Nyilván az erdő pályán.) Na ez mi,ha nem Stage Fatality???
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves előző válaszoló, én a demóra értettem h nincs benne az erdős stage fatality.... Ha te megtudtad csinálni akkor veddfel vidire teddfel youtoube-ra és akkor kapsz egy nyalókát :)
2011. ápr. 13. 21:44
8/8 A kérdező kommentje:
Csssss..... szád nem zenél :)
2011. júl. 26. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!