Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kérem mondana nekem valaki...

Kérem mondana nekem valaki MMORPG olyan játékot, aminek inkább olyan sims feelingje van? Vagy legalábbis inkább lányosabbra gondoltam. Olyan ahol több személy játszhat a neten keresztül mondjuk 1 adott helyen és alakítgathatom pl az adott emberkémet.

Figyelt kérdés
Nagyon uncsizok és sürgőős lenne mert már nagyon rég óta keresek ilyen játékot, de fiúknak valót (pl: klánháború) meg ilyeneket persze minden "sarkon" megtaláltam. :S Kérlek segítsetek!!!
2009. febr. 26. 15:05
 1/7 A kérdező kommentje:
És mondjuk magyar is....
2009. febr. 26. 15:05
 2/7 anonim válasza:
Tudom, hogy nem feltétlenül ilyesmire gondoltál, de _tényleg_ érdemes lenne kipróbálnod a World of Warcraftot. Elsőre azt gondolod, hogy nem "lányoknak való", de _rengeteg_ lányt ismerek aki játszik vele (sokat személyesen is), és imádják. Persze lány karakterük van (pl. valamilyen tündeféleség), és sajátságosan aranyos, békés, komótos stílusban játszanak. :) Olyan MMORPG-t, mint a Sims nem ismerek, de mivel annyi van (csak nem magyarul), mint égen a csillag, lehet, hogy fogsz találni.
2009. febr. 26. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Second Life
2009. febr. 26. 15:44
 4/7 A kérdező kommentje:
a WOW-ra hol tudok regizni? :P
2009. febr. 26. 15:55
 5/7 anonim válasza:

Probald ki a FreeRealms-t,

tele van logikai, ugyessegi jatekokkal,

nagyon aranyos grafikaval, letoltes nelkul, ingyen..

Bar angol nyelvu, minden egyszeruen kitalalhato, leven

gyerekeknek, lanyoknak keszult.

2009. máj. 2. 12:09
 6/7 anonim ***** válasza:

én is a wow mellett szavazok :)

nem muszáj ütni-verni egymást taurenekkel :P

14/L ;)

2009. jún. 25. 12:24
 7/7 anonim ***** válasza:
dragon nest
2012. nov. 5. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!