Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért megy ilyen "lassan" a...

Miért megy ilyen "lassan" a crysis warhead?

Figyelt kérdés
A gépem: 1.80 ghz egy magos 1giga ram 256 mb-s ati radeon 9600 xt 2.0 pixel shaderral és néhol helyen lassan és laggolva megyek és iszonyú lassan tölti be a mapokat!Erre van valami megoldás?
2011. márc. 30. 17:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem túl jó a géped, ennyi az oka.
2011. márc. 30. 18:04
 2/9 anonim ***** válasza:

a megoldás egy teljes gépcsere. érdekes hogy elindul egyáltalán olyan gépen , vagy ha el is indul gondolom low beállításokkal :( és annak a játéknak meg az lenne a lényege, hogy szépen nézzen ki .

ezt most nem sértésből mondom , csak így van , jah és még mielőtt írod, hogy nincs annyi pénzed, meg nekem biztos adtak és úgy vettem .. hát nem .

sajnos nekem sincs olyan gépem amin menne a crysis :D még az se , sose játszottam vele sajnos, és nem is tudok sztem pedig jó lett volna.

2011. márc. 30. 18:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Sok helyen rendesen megy ahogy kéne!! De néha helyen laggol ezt nem lehetne akkor sehogy kiküszöbölni se fps növelő stb?
2011. márc. 30. 18:09
 4/9 anonim ***** válasza:
tényleg egy teljes gépcsere kéne, főleg pl. crysishoz.
2011. márc. 30. 18:17
 5/9 anonim ***** válasza:

A proci ami gyenge a minimum beálításokhoz!

1 magos 2800 MHz proci kell hozzá minimum!

2011. márc. 30. 18:24
 6/9 -Igazmondó- ***** válasza:
Egészen hihetetlen hogy el indul. Ide jobb gép kell sajnos.
2011. márc. 30. 22:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Mi az hogy hihetetlen hogy elindul?

Ez kell neki minimum!

CPU: Intel

Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or better

RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista)

VGA: 256MB of Graphics Memory

NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) vagy jobb

DX: DX9.0c or DX10

OS: Microsoft Windows XP with Service Pack 2 or Microsoft Vista

HDD: 15GB

2011. márc. 31. 09:20
 8/9 anonim ***** válasza:
De ez a minimum, rendben van.... és szerintetek ezeket azért adják meg, mert így máris király?:D Nem... Azért, hogy tudd, hogy ezalatt ne is próbálkozz... De ez a gép nem sokkal különb, úgyhogy emiatt fut minimálisan rajta, nem véletlenül.
2011. márc. 31. 16:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem köszi a válaszokat!
2011. márc. 31. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!