A Crysis 2-ben miért van az, hogy nem látom a nano catalystot? Mindig 0, pedig irja hogy felvettem 100-at stb. Nem tudom fejleszteni a képességeimet igy.
Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 12:57
1/2 Trollololo válasza:
nem is ér sokat... úgyvoltam én is hogy hűdejó játék végére midnenem meglesz... fele nem lett meg... nincs értelme :S
2/2 gyilokmen válasza:
a kérdésre felelve nem csak neked van ien problémád a net televan ien kiirásokkal és hozzáteszem akommentelőnek hogy létezik new game+ és nekem már mindenem megvan rámész a campányra és ott lehet páját választani na ott akármeik pályát választod meg lesznek az eddig kilockolt dolgaid ja és még valami segitség kezd előröl a játékot azaz ha gépen van telepitsd ujra csak így müködik ha ps3 vagy xbox360 akkor meg a telepített mester fájlt töröld és rakd fel ujra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!