Hogyan lehet elfoglalni a tartományt az Empire Earth 2 nevű játékban?
Figyelt kérdés
Az amerikaiakkal vagyok, és nem tudom megnyerni a küldetést, mert előtte el kell foglalni egy tartományt, de nem tudom hogyan. Lerombolni nem lehet a városközpontot, el kell foglalni.2009. febr. 25. 21:13
1/1 erich97sexxxx válasza:
igen,én játszok vele és 101%-ra végigcsináltam amúgy le van minden írva az empire earth 2 enciklopédiában :D
szóval,ha el akarsz foglalni egy tartományt és nincs vele szomszédos tartományod,akkor építened kell arra a tartományra amit el akarsz foglalni,egy erődöt is ha nem akarsz erődöt építeni,de van ott városközpontod,akkor pedig szerezd meg a birodalmi koronát!
városközpont(c)
erőd(f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!