Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nincs a battlefield bad...

Miért nincs a battlefield bad company 2 átvezetőiben az embereknek hangjuk?

Figyelt kérdés
A játékban van, csak az átvezetőkben nincs, és nem tudok semmit sem tenni, akármit csinálok, egyszerűen csak egy nagyon halk susogást hallok (ami alig különül el a háttérzajtól) a beszédek helyett.
2011. márc. 25. 18:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Újból megnéztem, hallani amit mondanak, csak olyan halkan, hogyha maxon van a hangerő, a fülem a hangfalon akkor hallok valamit. Ha ilyenkor egy autó elmegy a ház előtt, már nem hallom, de a háttérzajok (motorcsónak, szél, avar zörgés) normál hangerővel mennek.
2011. márc. 25. 18:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Meg általában a játék közben is szokatlanul halk a beszéd, ehez is fülelni kell hogy megértsem.
2011. márc. 25. 18:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem játszottam ugyan vele, de azt hiszem az EA-sek csinálták, mondjuk ez se biztos :D Na de lényeg a lényeg, nekem ugyanez volt a Dragon Age 2 nevű játéknál, és ott hangbeállításoknál be lehetett állítani "Force Stereo Sound"-ra a cuccost, ami fülhallgató használatára van, de kijavította a problémát hangfalon szóval tökéletesen mükszik.
2011. márc. 26. 00:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Nekem ilyen nincs :) csak hifi, small speakers, hedphones, vagy valami war types, és itt kb ki is fújt.

Amúgy már mindegyiket végigpróbáltam, és valamelyik átvezetőben van beszédhang, valamelyikben pedig nincs (váltják egymást, egyszer beszélnek, másszor nem beszélnek) :)

2011. márc. 26. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!