Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért lép ki a játék mindig...

Miért lép ki a játék mindig mikor tölt be a pályára? :S

Figyelt kérdés
amikor rákattintok akkor rendesen bejön az intro , nem lép ki akkor egyátalán.. és ezt nem értem mikor tölt be a játék (Loading) akkor kilép a menűre .. és ennyi . letöltötem még egy játékot de annál is ez volt ..:S
2011. márc. 22. 16:01
 1/7 anonim válasza:

Ebben a kategóriában, ahová a kérdést töltötted (szerelem, szex)csak az utolsó 4 szó értelmezhető: an(n)ál is ez volt.

Az análszex előtt érdemes beöntést csinálni, nehogy kakis legyen a péniszed.

2011. márc. 22. 16:10
 2/7 anonim válasza:

sok idióta...

Amúgy érdemes lenne kiírni, hogy milyen játékot próbáltál és milyen géped van, lehet, hogy a videó kártya nem lett normálisan felrakva.

De ilyen idióta embereket mint ez az előző, ki ez a beteg szar ember aki képes azon gondolkozni, hogy milyen szóból milyen értelmet tud kivenni... szerencsétlen..

2011. márc. 22. 17:09
 3/7 A kérdező kommentje:
az abaj h annyira nem értek hozzá .. most lett ujra rakva pár napja . Ati videokártyám van .. és ugyhallotam vmi driver kell hozzá letölteni csak fogalmam sincs :S nem infós vagyok hanem gépész xd :D
2011. márc. 22. 18:23
 4/7 anonim válasza:

:)

amikor kidob, nem ír ki semmit? mert az sokat segítene:)

2011. márc. 22. 21:23
 5/7 anonim válasza:
17:09 a kocka fejed hogy fért ki anyádból?
2011. márc. 22. 22:29
 6/7 anonim válasza:
ez már annyira nem is volt szar, mint az előző poénod..
2011. márc. 23. 15:00
 7/7 A kérdező kommentje:
nem ír ki semmit :S
2011. márc. 23. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!