Ha az 576-ban nem rendeltem elő NINTENDO 3DS -t attól majd még kaphatok a megjelenésekor?
Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 22:34
1/5 anonim válasza:
Mivel óriási előrendelése van, szerintem aznap, vagy ezen a héten nem fogod megkapni.Pedig Japánba mennyit készítettek, és az összes boltból kifogyott, és nem volt utánpótlásuk.Szóval ha Te is mihamarabb szeretnél egyet kapni, érdemes lesz előrendelni, de még akkor sem 100% már.
2/5 anonim válasza:
Ne az 576-be rendeld ott minden nagyon drága!
Nézz szét kisebb konzolboltokba!
3/5 anonim válasza:
Szerintem kaphatsz. Bizonyára hallottunk az Assassin's Creed Brotherhood Codex Edition limitjéről. Ha nem akkor segítek: 2 hónappal előtte csutkóra elfogyott az 576 magyarországi hálózatán...Én előrendeltem már szeptemberbe, de valamit elcsesztek és "véletlenül" törölték a rendelésem. DE...1 darab maradt a megjelenés napján délután, szóval...ha mákod van...
4/5 anonim válasza:
Nos, kaptál 3DS-t?:D Ha igen, megtudnád mondani, hogy a töltőkábel körülbelül hány méter?:D
5/5 A kérdező kommentje:
igen kaptam,köszi mindenkinek,az utolsónak: hála az égnek jó hosszú és nem az a rövid(amit japánba lehet kapni)
2011. márc. 27. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!