Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a jobb? left 4 dead 1 vagy 2?

Mi a jobb? left 4 dead 1 vagy 2?

Figyelt kérdés
És eggyáltalán elmenne a gépemen, ha az 1-es 1268x768-ason elmegy 30-40 fpsel?
2011. márc. 21. 13:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

07:42

Ez akkor max felháborodást okozna, az viszont nem hat ki a bevételre.

Mellesleg ilyen miatt még egyszer sem volt felháborodás.

2011. júl. 10. 15:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Az első rész még komoly zombis játéknak indult. Elég csak megnézni a "Left 4 Dead Beta" játékot. Tökéletes volt a hangulat, játékmenet, stb. Sajnos csak videók vannak róla, mert maga a játék sosem került kiadásra. Az idióta Valve tönkretette. A végleges L4D1 sokkal rosszabb a beta-hoz képest.

A L4D2 pedig sokkal rosszabb a L4D1-hez képest. A L4D2 már nem komoly zombis játék, hanem csak amolyan paródia ("vígjáték") szerűség.

A Valve egyre jobban elrontja a L4D sorozatot amióta a Turtle Rock-tól megvette a játék fejlesztését. (egy példa: sokat rontottak a grafikán). A L4D2 gyakorlatilag semmi újdonságot nem tartalmaz. Főleg, hogy már csaknem a pályák és a szereplők is ugyanazok (lesznek), mint az első részben.

A legnagyobb probléma az, hogy nincs alternatíva a Left 4 Dead-ra. Csak a L4D(2) az egyedüli zombis játék. Ezeken kívül nem létezik normális zombis játék sajnos. Csak itt teheti meg az ember azt, hogy gépfegyverrel mészárolja a rengeteg zombit. Sokáig kerestem alternatívát a L4D-re, de csak olyan marhaságokat láttam, mint a Killing Floor, Dead Rising, ... amik sehol sincsenek a L4D-hez képest (semmi történet, semmi játékmenet, ...). Az összes ilyen jellegű játékok között a L4D áll a legközelebb a valósághoz (fegyverek, zombik, történet, ...). Pl.: a Fallout 3-ban semmi valóságos nincs.

A L4D-t TÚLÉLŐhorrornak nevezik, de sajnos a legnagyobb baromságot mégis tartalmazza: ha egy túlélő meghal, akkor egy perc múlva újraszületik egy kis sötét szobában (rescue closet), vagy a következő pályai saferoomban. Ezért se nem túlélő, se nem horror a játék.

2011. júl. 20. 22:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Előző:

Fallout 3 egyáltalán nem is zombis játék, és nem is akarták realisztikusnak csinálni, ráadásul RPG, szóval semmi köze a L4D-hez. Ettől eltekintve egy nagyon jó játék, csak tényleg nem zombis.

És L4D-hez hasonlító játékot én sem ismerek, de vannak még jó zombis játékok.

2011. júl. 21. 13:26
 14/14 anonim ***** válasza:

13:26

Én nem írtam minősítést a Fallout 3-ról. Biztos jó, de én sosem játszottam vele. Én csak onnan ismerem, hogy kerestem L4D-hez hasonló játékokat, poszt-apokaliptikus játékokat, stb. .

2011. júl. 24. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!