Mit kell csinálni? (Dragon Age 2)
A probléma az lenne, hogy elakadtam az egyik feladatnál.
"Go to Bartrand at the Dwarven Merchants Guild in Hightown and give him the 50 sovereigns."
A feladatot magát értem, viszont nem tudom, mi az a sovereigns, és hogy hogyan kell abból összeszedni ötvenet. Ötletek?
- Minden válaszra megy a zöld kéz! (persze, ami a témával kapcsolatos)
Köszii! igen, már majdnem minden embert megkérdeztem, azt a törpét is, meg kb minden emberhez odamentem, akivel lehet beszélgettem (a karakteremet véletlenül bordélyházban elszórakoztattam.. khm xD)
Beszéltem azzal a törpével, de nem jutok előbbre... kik az expedíció tagjai? áh.. komplikált vagyok én ehhez... :)
Hát az kapod levélben csatlakozik majd hozzád egy nagyon brutál tag :)
Aztán menni sárkányt őlni meg ilyen apróságok :)
haladook! :D megvan az 50 arany, de nem tudom átadni a csávónak, a következő feladat pedig: "Bring the Grey Warder maps to... megint a törpe neve meg helye"... nem tudom, valamiért nem kapok levelet, bármit csinálok :S elegem van -.-
Új taag? :) huhu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!