Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit kell csinálni? (Dragon Age 2)

Mit kell csinálni? (Dragon Age 2)

Figyelt kérdés

A probléma az lenne, hogy elakadtam az egyik feladatnál.

"Go to Bartrand at the Dwarven Merchants Guild in Hightown and give him the 50 sovereigns."

A feladatot magát értem, viszont nem tudom, mi az a sovereigns, és hogy hogyan kell abból összeszedni ötvenet. Ötletek?

- Minden válaszra megy a zöld kéz! (persze, ami a témával kapcsolatos)

2011. márc. 19. 18:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszii! igen, már majdnem minden embert megkérdeztem, azt a törpét is, meg kb minden emberhez odamentem, akivel lehet beszélgettem (a karakteremet véletlenül bordélyházban elszórakoztattam.. khm xD)

Beszéltem azzal a törpével, de nem jutok előbbre... kik az expedíció tagjai? áh.. komplikált vagyok én ehhez... :)

2011. márc. 20. 15:05
 12/16 A kérdező kommentje:
és az a The Pit hol van, ott mit kell csinálni? (bocs a sok hülyeségért...)
2011. márc. 20. 15:06
 13/16 Paleszisz válasza:

Hát az kapod levélben csatlakozik majd hozzád egy nagyon brutál tag :)

Aztán menni sárkányt őlni meg ilyen apróságok :)

2011. márc. 20. 15:30
 14/16 A kérdező kommentje:

haladook! :D megvan az 50 arany, de nem tudom átadni a csávónak, a következő feladat pedig: "Bring the Grey Warder maps to... megint a törpe neve meg helye"... nem tudom, valamiért nem kapok levelet, bármit csinálok :S elegem van -.-

Új taag? :) huhu...

2011. márc. 20. 17:37
 15/16 anonim ***** válasza:
A cunning-ról: ráérsz még fejleszteni, még eléggé az elején vagy a játéknak, itt még nem veszítesz semmit ha csak 20 körül van. Most kell új taghoz menni, ha játszottál a DAO: Awakening-el, akkor ismerős lesz az új csapattárs :D Na, de a lényeg: szóval ugye a Deep Roads Expedition-höz szükséged van egy lejáratra Deep Roads-ba (DAO-ban Mélyutaknak lett fordítva, hátha így könnyebb megérteni :), ehhez pedig egy Grey Warden (Szürke Kamarás) térképre lesz szükséged. Ehhez ugye meg kéne egy Grey Warden, amiből általában hiány van a Free Marches-on (Szabadgyepűk, talán?), de amilyen szerencséd van, éppen Kirkwall-ban található egy, ő lesz az új csapattárs (a küldetés, amit mondtam, ugye a pénzkölcsönzős, azután lesz elérhető, hogy a térképet is megszerezted, ill. tényleg nem lesz más main quest-ed). Ha esetleg már megszerezted a térképet, akkor Hightown-ba kell majd menni, és beszélni Bartrand-al, de ezt szépen jelzi is a quest-iránytű. Továbbá arról a "kőgelementálról" akiről az egyik válaszoló írt: ha nagyjából jól fejleszted a csapatod, illetve elbújsz a területre ható varázslata elől, akkor elég könnyű leverni (csak sok időbe telik mondjuk, főleg Nightmare-en). Ja, és majdnem elfelejtettem: a The Pit-nek semmi köze nincs az expedícióhoz, secondary vagy side quest, erre már nem emlékszem pontosan. Asszem egyelőre ennyi elég a magyarázatból, nem? :D
2011. márc. 21. 01:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja, és még egy kis ui.: ha nem érted mit kell csinálni (még úgy nagyjából sem), akkor szerintem szüneteltesd a játékot, amíg a magyarítás meg jelenik hozzá (pár hónapon belül meg lesz, már fordítja egy csapat, nagyjából 7%-nál tartanak), mert pont a történet az egyik erőssége a játéknak, meg úgy alapból RPG a játék, szóval azt sem árt tudni, hogy éppen mit fejlesztesz képességet. A fordítók weblapja itt elérhető: [link] Ha esetleg az írná, hogy "Hozzáférés megtagadva", akkor frissíts egyet a lapon, és be fog jönni. Jó hosszú utóirat lett, nem? :D
2011. márc. 21. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!