Miért nem viszi a Mass Effectet?
Gépigény
1gb RAM
processzor dual core 1,6ghz+1,6ghz 3,2
videókártya nvidia geforce 8400 gs
Amikor elindítom akkro csak elsötétül a kép és csak egy homokórát mutat
Előre is elnézést, hogy rögtön beugatással kezdem, de: amit te írtál, az géped konfigja; a gégigény programoknál az, amit a neve takar: hogy milyen gép kell ahhoz, hogy azt-és-amazt a játékot játszhasd.
Aztán pár kérdéssel megtoldva a válaszom. Mivel a gépednek (első látásra) vinnie kell azért hardware-es dolgokra nem térek, csak a software-es. Nos nézzük: eredeti a játék? Ha nem, akkor az is lehet gondok forrása (értsd:crack nem tetszik neki). Minden patch fent van? Elméletileg sok hibát javítanak, talán ez is köztük van (bár nem hallottam ilyenről). Ha magyar a játék, akkor próbáltad-e ráerőltetni a Pinnacle Station DLC-t? Mert akár ezzel is lehetnek gondok. Így elsőre megközelítésre ennyi (amúgy ha a kérdésekre válaszolsz, akkor lehet jobb választ is tudok adni).
A játék nem eredeti. Nem patcehltem. És magyar nyelvű.
De szerintem vinnie kéne mert visszi a dead space 2-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!