Mi a véleményed a Penumbra: Black Plague-ról?
Elsősorban beszélgetés lenne jó a játékról:D Én ma kaptam meg, de már majdnem szívbajt kaptam a zombiktól:D Elbújtam és egyszerűen nem merek előjönni mert ott mászkál:o Semmivel sem lehet megölni?
Nektek mi volt a legijesztőbb élményetek?
Milyen gyakorisággal vannak zombik? Most vmi fegyvertárba vok és eddig csak 2-vel találkoztam de mingelől elbújtam xD
Nem emlékszem milyen gyakran lesznek szörnyek, de azért olykor meg fog gyűlni a bajod velük. Harcolni pedig nem igazán lehet. Menekülni kell meg bújkálni. Ettől lesz igazán félelmetes szerintem. Azoknál a horrorgémeknél, amik harcra épülnek, simán le tudod küzdeni a félelmet azt mondva, tökmindegy mi nyöszörög itt a sarkon túl, úgyis kinyírom. Na itt ilyen nincs. Csak full reaális félelem.
Jó régen játszottam vele, de egészen meghoztad hozzá a kedvemet.
ha ez a játék tetszett próbáld ki az AMNESIA THE DARK DESCENT-et!!! az meg durvább mint a PENUMBRA(ugyanazok készitették)
amúgy a PENUMBRA-ról.. csak annyit nagyon durva és félelmetes :) zombik háát... nincs benne olyan sok... báár... sokszor van olyan hogy azt hiszed van ott valami de mégsincs :D és van fordított helyzet is! :)
Az Amnesia is megvan de ott kevés az ellenség:S én még egyel sem találkoztam :o
Amúgy valahol olvastam sőt videón is láttam hogy a zombit meg lehet ölni de ahhoz vagy 20-30szor neki kell dobni vmit :D és akk meghal
amúgy a black plague-ba csak zombik vannak?
Haha, ez a játék elbújhat az AMNESIA mellett. A penumbrát még csak-csak végigvittem, de az amnesia-ba majdnem belehaltam a félelemtől :D Csoda, hogy végigvittem.
Amúgy jó a Penumbra is jó, meg parás az is. A legrosszabb, hogy nem tudod megölni a zombikat, ha meglátnak menekülnöd kell. Durva. :) Az amnesia is ilyen, csak minden sokkal intenzívebb benne és még sötétebb hangulatú. A penumbrában még néha elsütnek egy-két szar poént, ami azért valamennyire enyhít a parázós hangulaton, de az Amnesiába semmi ilyen nincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!