A sims 3 játékba lehet kódokat használni de előtte a ctrl + schift + c kell lenyomi de nálam ezt nem mutatja és nem tudok kódot beírni. Valaki tudd segíteni?

Nekem is megvan a The Sims 3, ezért leírom, hogy szerintem mi a baj.
1.LEHET, HOGY NEM VETTED ÉSZRE FELÜL A FEHÉR CSÍKOT(ODA KELL BEÍRNI A CSALÁSOKAT)
2.LEHET, HOGY NÁLAD NEM ÚGY VAN BEÁLLÍTVA, EZÉRT VAGY ÚGYVAN, MINT A GTA-NÁL, HOGY CSAK BE KELL ÍRNOD
3.VAGY EGYSZERŰEN NEM MŰKÖDIK NÁLAD
Azt ajánlom, hogy ne csalj!!Én nem csalok benne, de régen csaltam.Ezért is kezdtem újat.CSALÁSSAL NINCS ÉRTELME A SIMS-NEK.Azért, merta The Sims arról szól, hogy egy PC játékban játszd el az életet, kipróbálhass olyan dolgokat, amit pl a valóságban nem mernél.
A VALÓ ÉLETBEN NEM LEHET CSALNI!!!!
HA LEHETNE CSALNI, ÉN IS CSALNÉK!!!
Gondolkozz el rajta...

Ha a cheat ablak nem jön elő a ctrl+shift+c billentyűk lenyomására, annak valószínűleg az az oka, hogy egy másik programhoz (pl. CursorXP, HyperSnap DX) van hozzárendelve ez a billentyűkombináció. 2 megoldás van: Vagy nem használod a kódokat :) vagy a hibát okozó programot átállítod más kombinációra.
forrás: www.mysims.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!