Miért nem megy a CoD4 Multi?
Figyelt kérdés
1. Ilyen válaszokat nem kérek : vegyed meg eredetiben jó lesz. köszönöm. Szóval letöltöttem,feltelepítettem.CSAK SINGEPLAYER Crack volt hozzá,amit beillesztettem a mappályába! Patcheltem: Mindegyik patch megvan egytől eggyig. Letöltöttem XFire-t. Beirtam egy szerót(többet is) elindítom és "iw3mp.exe leállt". Lehet h az a baj h nem crackeltem MP.Exevel? Nem voltam benne biztos, de valaki eltudná mondani ha ez a baj h, honnan töltsek le egy jót? Aki válaszol légyszi nézze többször a kérdést, ha kérdezek :). Köszönöm előre is!!!2011. márc. 16. 14:03
1/12 anonim válasza:
Steam-es változatba töltsd le, ott nincs baj:D
2/12 A kérdező kommentje:
Nem akarom! Nekem ment régen így. De most valamiért nem megy :S
2011. márc. 16. 15:18
3/12 A kérdező kommentje:
MELLÉKESEN: Most szedtem le egy csomo MP cracket mindegyiknél ezt irta. Help légyyszives!!!
2011. márc. 16. 15:27
4/12 A kérdező kommentje:
Windows7em van[régen ahol ment XP volt de ez szntem nem jelent semmit],tulajdonságok bőven jók hozzá!
2011. márc. 16. 15:27
5/12 kiskoko96 válasza:
crack-eld meg az mp-jét is majd patcheld újra!
6/12 kiskoko96 válasza:
vagy szedj le egy másik verziót ebből még van fenn razor verzió én azt ajánlom!
7/12 A kérdező kommentje:
A többi lassan jön. Más?
2011. márc. 16. 19:12
8/12 A kérdező kommentje:
Leszedtem vagy 20VERZIOT. Nem voltak jók :S:S... Mi lehet a baj? Singleplayer full jól megy,hozzáteszem régen cod6 multiztam és az ment. Ez miért nem?
2011. márc. 19. 19:00
9/12 anonim válasza:
Többre mennél vele, ha megvennéd.
10/12 anonim válasza:
XD... (utsó) te télleg hülye vagy!!! minek megvenni ha lehet mindent crackelni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!